Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -cukrářské výrobky.

Snack bar, cukrárna. Výroba cukrovinek.

Výroba, prodej: -cukrářské zboží, dorty, zákusky, zmrzlina Cukrárna. Prodejna: -V.Volfa 35, Čtyři Dvory, České Budějovice, tel.:387512866.

Cukrárna, cukrářství. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - koláče, zákusky, čajové pečivo, cukroví (i na svatby a oslavy).

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky -zmrzlinové poháry -zmrzlina.

Kavárna ROMANCE: -svatby -rodinné oslavy -jídla na objednávku.

Cukrářská výroba. Cukrářství, cukrářské speciality. Cukrárna.

Cukrářská výroba: -zákusky -zmrzlina -dorty svatební, dětské, narozeninové, viz galerie -vánoční cukroví -minizákusky -svatební koláčky, Chodské koláče.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -minizákusky -dorty -klasické -dětské -svatební -atypické dle přání zákazníka -podle donesené předlohy -zmrzlina.

Výroba, prodej: - lahůdky - chlebíčky - saláty - bagety. Cukrárna.

Restaurace. Kavárna. Pořádání akce, svatby, večírky.

Hotel *** - kapacita 85 lůžek ve 25 - ti pokojích - 2 dvoulůžkové, 19 třílůžkových pokojů a 4 apartmány 2 ložnice se šesti lůžky - pokoje mají vlastní WC, koupelnu, balkon, a jsou vybaveny TV, SAT - WIFI připojení k internetu - herna pro děti - možnost pořádání školení a firemních či soukromých akcí - ...