Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Cukrárna, prodej: - zákusky - dorty - poháry - káva, čaj - víno.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty -zákusky -káva, zmrzlina. Cukrárna.

Kemp Lužnice - ubytování v chatách - místo pro stanování - stání pro karavany. Truckshow. Ubytování U Radostů - penzion - kavárna.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - kavárna Služby: - pronájem kanceláře a obchody tel.: 381 201 811, 723 512 022

Služby: -cukrárna -lahůdky -restaurace, tel.: 380726034 E-shop: -zákusky -lahůkdy

Cukrářská výroba, prodej: -dorty -zákusky. Cukrárna s malým posezením.

Penzion - ubytování pro rodiny s dětmi - kapacita 9 lůžek Ubytování v chatkách Restaurace - pořádání oslav a večírků Kavárna - italské dezerty

Hotel**** Služby: -ubytování. -restaurace. -pivnice. -kavárna, cukrárna. -konference, školení.

Výroba, prodej - cukrářské výrobky Cukrárna

Služby: - restaurace - cukrárna, kavárna

Cukrárna - prodej lahůdek Penzion - celková kapacita 22 lůžek

Hostinská činnost: - kavárna s kapacitou 70 míst: - káva - cukrárna: - koktejly - zmrzlina, zmrzlinové poháry - zákusky. Dětský koutek. Možnost wi-fi připojení.

Cukrárna. Kavárna. Penzion: - dvoulůžkové pokoje - čtyřlůžkové apartmány - připojení k internetu - parkování za penzionem - úschovna kol - venkovní posezení - kuchyně na pokojích.

Kavárna ve stylu roku 1937 Vás přenese do doby největšího rozvoje civilního letectví u nás. Do roku 1937, kdy bylo otevřeno letiště Ruzyně a kdy začaly létat linky s palubním personálem na palubě letadel ČSA.  Prostor kavárny je uzpůsoben tak, že centrem je hrací koutek připomínající balónový koš s dostatečným množstvím hraček. Kolem herní plochy ...