Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Cukrárna, maloobchod: - cukrářské výrobky. Cukrářská výroba: -zákusky, dorty, řezy, svatební cukroví.

Kafe v obýváku poskytuje ubytování ubytování v Bítově u Vranovské přehrady. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně. Pokoje jsou dvoulůžkové s vlastním sociálním zařízením. Součástí objektu je i kavárna, kde připravujeme italskou kávu, domácí dezerty a zákusky, míchané nápoje.

Provoz restaurací, restaurace, restaurant, barů, bary, cukrárna. Připraví jídlo i pro Vašeho psa. Gastronomie, gastro služby. Excalibur Hrádek: -tel.: 515206233 -budova repliky starověkého hradu -restaurace (82 míst) -bar (10 míst) -terasa (96 míst). Blue Café: -tel.: 515206251 -sídlo v areálu nového komplexu obchodů -kavárna ...

Restaurace, kavárna: -zařízení ve stylu 30. let -celkem 80 míst, salónek 20 míst, zahrádka 30 míst, restaurace 30 míst. Otevírací doba kuchyně: út-čt 11-22.30 pá 11-02 so 12-02 ne 12-22.30

V'RUN OFF' PARK je zábavní centrum pro rodiny s dětmi. Užijete si spoustu zábavy. Nabízíme plno atrakcí pro menší i větší děti. Naleznete u nás velké množství stylových atrakcí inspirovaných přírodou a životem na venkově. Atrakce: - 3D bludiště - kombajn - velké pískoviště - houpačky - vzduchové trampolíny - šlapací autíčka - ...

Cukrárna, prodej: -cukrářské výrobky. -zákusky. Maloobchod, prodej: -papírnické zboží -kancelářské a školní potřeby -hračky.

Obchodní dům jehož součástí jsou spotřební elektronika, chladničky, pračky, myčky, sušičky, TV, domácí potřeby, téměř vše pro Vaši kuchyni a vaření + čaje, káva, oříšky, cigarety, papírnictví, kavárna, hračky POMPO, oděvy, knihy, občerstvení a Laser game arena. Naše kavárna v centru města disponoje terasou s panoramatickým výhledem. V nabídce ...

Kavárna - příprava a prodej lahodné kávy prvotřídní kvality, prodej domácí točené zmrzliny

Obchodní centrum, které nabízí vše od potravin přes oblečení až po domácnost. Kavárny. Restaurace.

Příjemné posezení na krásném místě u mikulášského kostela v centru města Znojma. Letní zahrádka s úchvatným výhledem, kvalitní suroviny, skvělá vína ze znojemské vinařské oblasti. To vše předurčuje k romantickému posezení, ale i setkání přátel. Pořádáme oslavy, ochutnávky vín . Zajistíme i catering.

Kavárna s nabídkou dortů, zákusků a dalších sladkých pochutin.

Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Cale Miramar s.r.o. provozuje penzion s kapacitou 25 osob, apartmány a kavárnu.

Služby: -boutique hotel -ubytování. Restaurace Mercato II, především italská kuchyně. Kavárna Cosmopolis.

Bc. Pavla Růžičková provozuje cukrárnu a prodává moderní i tradiční zákusky, dezerty a dorty.

CoCo Coffee Company s.r.o. provozuje kavárnu s výběrovou kávou a realizuje různé druhy kurzů, jedná se například o kurz pro baristy, milovníky kávy a přípravy domácí kávy.

Kavárnu Káva na Knopp najdete ve Znojmě, máme také pražírnu s vlastní výběrovou transparentní kávou. Poskytujeme i cateringové služby.

U vláčku s.r.o. provozuje kavárnu s dětským koutkem a prodává zdravou výživu.

Tradiční cukrářskou výrobu zajišťuje Cukrárna Café u Michala

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Společnost fruli company s.r.o. se zaměřuje především na ruční výrobu výjimečných sirupů, zajímavých čokolád, našich frulitek a dokonalých dortů. Vždy vyrábíme jen to nejlepší, co nám příroda dovolí a chceme těmito výrobky dělat lidem radost. Osobně nás můžete navštívit v cukrárně fruli CAFETERIA ve Vyškově, ve které každý den prezentujeme a ...

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma