Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Nekuřácká kavárna: -30 míst k sezení u stolů a 6 míst u baru -bezplatné připojení k internetu (wi-fi) -venkovní zahrádka. Při rezervaci celé kavárny zajištění teplého i studeného jídla. Oslavy: -rodinné a firemní akce -sledování sportovních přenosů -dětské párty -prodej zákusků a dortů -v létě prodej točené zmrzliny.

Služby: -kavárna a koktejlový bar -letní venkovní zahrádka -více než sedmdesát druhů kárvy -desítky alkoholických i nealkoholických nápojů -míchané koktejly -horká i studená čokoláda -víno -vlastní zákusky -zmrzlinové poháry

Cukrárna, výroba a prodej: -zákusky na zakázku -koláčky. Hostinec, pohostinství, restaurace.

Café Pierre. Kavárna: - nekuřácká kavárna, nekuřácký prostor - posezení u kávy, posezení u vína - setkávání lidí při koncertu - mladí lidé, tvořiví lidé, místní umělci zde pořádají vystavy a vernisáže - nápoje, coctaily, zákusky, cukroví - značková vína Masaryk - snídaňové menu - zmrzlinové a ovocné poháry - ovocné Fresh jogurty.

přerušení: od: 21.6.2008. Cukrárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty, zákusky, rolády, cukroví.

přerušení: od: 11.5.2009. Výroba, prodej: - cukrářské výrobky-dorty, zákusky - cukrárna.