Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Provozujeme malou útulnou hospůdku v blízkosti fotbalového hřiště, kde jsou i kuželky. Naše hospoda se jmenuje kuželna, protože si k nám také můžete přijít zahrát oblíbenou hru kuželky. Navíc ještě provozujeme noční bar a hernu Savice.

Hotel**** Služby: -ubytování. -restaurace. -pivnice. -kavárna, cukrárna. -konference, školení.

Restaurace: - stravování - tradiční valašská i česká kuchyně. Výčep, pivnice. Sportbar. Pořádání: - pravidelné diskotéky Pá, So.

Stylová Valašská restaurace. Stravování. Jídelna - 70 míst. Pivnice - 50 míst. Myslivecký salonek - 12 míst. Krb, na kterém se často připravuje specialita zakladatele - Valašské ražničí. Venkovní posezení - 30 míst. Bohatý výběr místních specialit. Pořádání soukromých akcí (svatby, oslavy výročí, firemní akce, atd.).

Nekuřácká hospoda. Stravování, občerstvení, domácí kuchyně. Pronájem sklípku. Parkování pro 350 aut v areálu Ski Osvětimany.

Restaurace, pohostinství. HATTRICK restaurant se nachází na severní straně Arény Pardubice a je neodmyslitelnou součástí budovy a jejího programu. Show-window ,velkoplošná projekce a 10 TV ,možnost sledování sportovních přenosů, jedinečná dekorace originálních hokejových dresů a fotografií , billiard, šipky. Pořádání banketních hostin a rautů ...

Naše valašské chalupy a penziony se nachází v malebné krajině CHKO Beskydy, kde si přijdou na své návštěvníci jak v letních, tak v zimních měsících. V zimě je možné sportovní vyžití ve SKI areálu SYNOT - Kyčerka, který se nachází v těsné blízkosti většiny našich chalup. Mimo tuto sezónu láká lokalita sítí cyklostezek a turistických tras, stejně ...

Original Czech PUB: - samovýčepní stoly - 10 značek piva - kavárna, vinárna - 12 obřích TV obrazovek s přenosy dle přání - cocktail bar, míchané nápoje - pohodlné sezení v kožených boxec - nová i starotradiční česká kuchyně - salónek - exklusivní bar - denní menu. - pořádání svadeb (kompletní realizace) - prvotřídní keterink (vyhovíme ...

Restaurace Na Švábce CZECH CUISINE AND BEER Služby: -restaurace a pivnice -nekuřácká, kuřácká restaurace -Pilsner urquell z tanku -tradiční česká kuchyně.

Služby: - ubytování - hostinec

Restaurace Dělnický dům. Pivnice. Pohostinství: -salonek.

Restaurace. od 31.07.2011 do 31.12.2099

horská chata: -pokoje 2-8 osob teplá voda na pokojích sociální zařízení na patře -restaurace 70 míst -salonek 20 míst V létě zahrádka, gril, venkovní bazén. Pro ubytované hosty a hosty restaurace parkování zdarma.

Sportovně rekreační areál. Penzion, apartmány. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace. V objektu apartmány možnost samostatného vaření. Vyjížďky na koních, tenisový kurt apod.