Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Výletní hostinec u Duspivů Nabízíme levné ubytování v prostorách rodinného domu vhodné zejména pro dělníky. Cena je od 120/osoba/noc. K dispozici je společná kuchyňka, sprchy, WC.

Hostinec a restaurace: -restaurační a pohostinské služby Penzion: -celoroční ubytování v soukromí

Mexická restaurace. Provozování mexických restaurací s atypickým interiérem a středoamerickými specialitami. Americké suroviny a koření, hudba středoamerická salza.

Domácí pivovar Pegas. Restaurace, stravování.

Hostinská činnost park U tří pávů

Penzion U Vacků - penzion - pivnice - rodinný pivovar

Pivovarský dvůr Lipan: -pivovar -pěstitelská pálenice -penzion -restaurace -školící prostory.

Hostinská činnost: - pivnice, hospoda. Herna. Provozování: - hrací automaty - kulečníky. Sázková kancelář.

Hospoda Na blbém místě: - polední menu 4 druhy - 50 míst - zahrádka 25 míst - wifi - rauty, oslavy, svatby, catering, grilování - každé 6té pivo zdarma - každé 29té menu zdarma - rozvoz grilované pochoutky do domu - rozvoz jídla do domu, do firem po okresech Uherské Hradiště a Zlín zdarma!

Kromě profesionálně vyškoleného personálu se u nás můžete těšit na široký výběr specialit a nápojů. V příjemném prostředí našeho klubu bude příjemnou záležitostí s rodinnou či přáteli radostným zážitkem. Uvítá vás klidná příjemná atmosféra se vstřícným personálem a profesionálním přístupem. Čepujeme Staropramen 10°, Rohozec 11°, Suijany 11°, ...