Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Hostinec. Restaurace. Točené pivo a alkoholické i nealkoholické nápoje. K dispozici je zahrádka a sledování sportovních utkání.

Pivnice - velkoplošná projekce - kulečník - šipky - fotbálek - pivo Gambrinus 12, Staropramen 10 Bowling centrum

Nabízíme domácí, převážně českou kuchyni, čtyři druhy točeného piva (Svijany, Plzeň...) a jiné radosti v podobě sladkostí pro děti i ostřejších nápojů pro dospělce.

Penzion Polevsko a hostinec Na křižovatce se nacházejí v obci Polevsko na okraji Lužických hor, nedaleko „Národního parku České Švýcarsko“. Jedná se o rozsáhlou turistickou oblast s možností využití jak letních, tak zimních sportů. Ubytovací kapacita našeho penzionu je 30 lůžek. Třída TOP ve 2 až 5lůžkových pokojích, každý pokoj má vlastní ...

Restaurace. Svačiny, obědy, večeře. Pořádání svatebních hostin, firemních oslav. Ubytování.

Hospoda : - nekuřácký salonek 20 míst - možnost pořádání akcí, oslav.

Služby: -restaurace -ubytování -dovolená v Jižních Čechách.

Hotel: - ubytování - kapacita 40 lůžek - jednolůžkové, dvoulůžkové i šestilůžkové pokoje - parkoviště střežené kamerovým systémem, garáž. Restaurace: - stravování - 120 míst. Salónek: - 12 míst. Pivnice Radegast. Bar, vinárna. Disco. Pořádání: - soukromé oslavy, plesy, svatební hostiny, rauty, bankety a jiné společenské ...

Sport bar Penzion Hospoda Vinárna

Pohostinský komplex Bludička Luhačovice. tel.:577131647 -restaurace. -pizzerie. Chopper Bar, tel.: 577131970 -herna, bar. -kulečník, šipky.

Na našem dvoře se budete cítit jako u babičky na chalupě. Můžete si sednou ke kuchyňským stolům nebo na lavičku pod jabloň, zavěsit kávu, objednávat v italském jazyce, zahrát si šachy aj. Točíme Pátera z Černé Hory, máme výborné víno z Bořetic a Pavlova. K jídlu vám nabídneme chleba se sádlem a přes letní prázdniny a víkendy udíme ...

Restaurace, hostinec: -sál (120 osob) -myslivecký salonek (35 osob).

Restaurace - kapacita 50 míst. Točené pivo, denní menu, venkovní zahrádka (60 míst), svatby pro 10 -120 osob. Pořádání akcí: - svatby, večírky, firemní akce - oslavy, pohřební hostiny, maturitní večírky.

Stravování: -restaurace -pohostinství.

Rekreační středisko, ubytování, autokemp, stravování: - bungalovy -finské chaty - kemp - restaurace - sportovní areál - tenisový kurt antuka - volejbalový (nohejbalový) kurt antuka - minigolf (18 drah) - půjčovna sportovních potřeb.