Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Penzion Zlatý vůl***, ubytování, pension. -pivní lázně -pivnice -4 apartmány.

Pohostinství: -restaurace (20 míst) -vinárna (4 místa). Bistro, prodej: -rychlé občerstvení, teplé i studené pokrmy -výrobky studené kuchyně -hranolky -hamburgery -nápoje.

Hostinec, pohostinství -kapacita 40 míst -posezení u grilu -společenská místnost.

Chatová osada. Ubytování, rekreační středisko. Restaurace. Ubytování v penzionu a chatách. Penzion: - 2-3 lůžkové pokoje, WC, sprchový kout, kuchyňka s vybavením, televize- Chaty . - 2, 3, 4 lůžkové, WC, sprchový kout, kuchyňka. Možnost pořádání podnikových akcí, školních výletů apod. Provozovatel: - Jiří Erat, Třebíč.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, dovoz: -lahůdky, výrobky studené kuchyně pomazánky, chlebíčky, saláty, bagety, obložené vejce, mísy, aspikové výrobky -cukrárenské výrobky zákusky dia. Zajištění: -vína lahvová, sudová -všechny druhy nápojů alko+nealko, káva, -slané pochutiny. Zajistění: -recepce -rauty -švédské ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních ...

Restaurace. Salonky pro 120 osob. Možnost: -závodní stravování pro firmy z Jihlavy a okolí i s rozvozem -uspořádání svateb, recepcí, firemních i rodinných oslav.

Bar, herna, restaurace: -kapacita 100 míst -svatební hostiny, večírky, srazy -minutková kuchyně -večeře -obědy -projekce, sportovní přenosy, hudba. Sázková kancelář CHANCE.

Kuřácká restaurace. -kapacita cca 43 míst. Výklad karet - stř od 14.00hod.

Restaurace, pizzerie: - pizza - teplé předkrmy - bezmasá jídla - drůbež - ryby - speciality - saláty - hotová jídla.

Restaurace: -teplá jídla, alko, nealko nápoje, zmrzlinové poháry -minutková kuchyně -Po-Pá polední menu 65, - nápoj a zákusek ZDARMA! Služby: -cateringové -zajišťujeme svatby, rauty, večírky a oslavy.

Restaurace: -kapacita 80 míst -2 salonky pro 30 osob -pořádání společenských i svatebních oslav -letní zahrádka pro 50 osob. -bohatá nabídka jídla, kvalitní víno, nealkoholické, alkoholické a míchané nápoje Závodní stravování: -5 druhů menu (polévka + hlavní jídlo). Otvírací doba: Po-Čt, Ne:10-23hod. Pá-So:10:24hod. Kavárna: -alko i ...

Hostinec - studená kuchyně