Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Hostinec Pořádání rockových a jazzových koncertů Básnické večery

Hostinec: -kapacita 70 míst -zahrádka.

Restaurace: - stravování - kapacita 100 míst - bezbariérový přístup. Možnost využití sálu s 500 místy pro pořádání svateb a oslav. Pivnice: - kapacita 70 míst - nekuřácký salonek - herna vybavená kulečníkem, šipkami a hracím automatem.

Restaurace, restaurant, pohostinství: -příjemné posezení v restauraci pro 50 osob -posezení venku pro 50 osob -stravování, večeře, obědy -nabízí 150 druhů jídel z ryb, drůbeže, zvěřiny, vepřového a hovězího masa, tradiční krajové speciality a jídla z těstovin, klasická česká kuchyně -zvěřinové speciality, zvěřina ...

Pivnice. Stravování. Teplá a studená kuchyně. Denní menu, výběr ze 3 jídel.

Pohostinství: - slovácká izba - sál o kapacitě 60 míst, - pro zájezdy, svatby, oslavy... - kuželna - 2 dráhy, - vinný sklípek - degustace vzurků, - slovácký dvůr - pořádání akcí s dechovou hudbou, - pivnice.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

Sezoní hostinec duben - říjen. Klidné prostředí bez reprodukované hudby v trempském stylu. Posezení pod drnem v zemním sklípku 15 míst. Venkovní posezení s výhledem na vodu. 80 míst pod střechou, 20 na zahrádce. Zastřešené ohniště, kamenná udírna a gril. Čepované světlé pivo Gambrinus 12°, Primátor 10° a Weizenbier-světlé pšeničné kvasnicové ...