Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Jihoměstský pivovar je pivovarem restauračním. Nabízíme Vám posezení v příjemném prostředí u kvalitního piva, které si sami vaříme přímo v prostorách restaurace! Pivo se vaří v nádherných měděných varnách, ty navrhl známý milovník piva a dobrého jídla František Richter. Ochutnat můžete jedenáctku nebo klidně i čtyřiadvacítku – v tomto ...

Pravá česká putyka vyzdobená malbami na stěnách od karikaturisty Petra Urbana. Točené pivo Pilsner Urqell, Gambrinus, 10°, 12° a černé, Velkopopovický Kozel, pivní speciality, česká kuchyně. Dále v naší pivnici nabízíme velký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Kapacita : 120 míst Speciality : - staročeská ...

tel.č.neověřeno Pivnice u Bicana

Hostinec. Pohostinství. Restaurace.

Restaurace. Pohostinství u přehrady na Lučině

Hostinec. Restaurace: - stravování.

Svoz pevnný domovní odpad, domovního odpadu, běžný komunální odpad, svoz PET lahví, TV, lednice, mrazáky, baterie, pneumatiky a další. Zpětný odběr. Velkoobchod, prodej: -nápoj, nápoje: -rozvoz, dovoz, distribuce -alkoholické, nalkoholické nápoje -pivo Velkopopovický Kozel, Radegast, Havlíčkobrodské pivo (REBEL) Prodej 5l soudků s ...

Služby: -pohostinství -billiard.

Pohostinství: -restaurace, pizzeria: -kapacita 70 osob -možnost pořádání rodinných oslav, rauty, svatby -možnost dohodnutí slevy.

Služby: - účetní poradenství Hospůdka Na Hvězdnym - pohostinství - kapacita 30 osob

Penzion: -ubytování ve tří až pětilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 40 lůžek -nonstop café bar a pivnice -možnost parkování v areálu objektu.

SKI PARK OSVĚTIMANY: -lyžařský vlek: -v sezónu 9-20 hod -2x POMA -výuka snowboardingu a lyžování. Pohostinství: -Hospoda NA SRUBU - stylový srub s domácí kuchyní.

Restaurace. Telefonní číslo je na telefonní automat, který je umístěn na chodbě.

Hostinec: - polední menu - tradiční česká kuchyně. Pivnice-sál: - stylová pivnice s krbem - velkoplošná obrazovka - kulečník - možnost pronajmutí sálu.