Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Restaurace, pivnice, salónky, zahradní restaurace, větší počet oddělených prostor.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Hospoda, restaurace: -posezení country hospodě s otevřeným ohněm -možnost rezervace pro soukromé akce. Ranč, ranch: -rekreační vyjížďky na koních volnou přírodou, koně (pro děti, začátečníky, pokročilé i dospělé) -ustájení soukromých koní -prodej koňského hnoje.

- specializovaný maloobchod - holičství, kadeřnictví - hostinská činnost

Pohostinství: -restaurace, kavárna: -kapacita 80 osob -jídla, denní menu -široká nabídka pizzy - 19 druhů -posezení na zahrádce -možnost pořádání rodinných oslav, rauty, svatby -možnost dohodnutí slevy.

Náš zájezdní hostinec má k potěše ducha i těla otevřeno denně od 11 do 23 hodin.Jídelní lístek Každý den se můžete podívat co pro Vás naši kouzelníci připravili a na co se můžete těšit. Dětský koutek V rámci zkvalitnění služeb byl zprovozněn dětský koutek a v podstatě celá jedna místnost je určena Vašim nejmenším. Jedná se o tzv. včelín ...

Pizzeria La Piazza: - studené předkrmy - pizzy (34 druhů) - těstoviny (klasické, zapečené) - bifteky - kuřecí maso - ryby - rizoto - vegetariánská jídla - saláty - dezerty Rozvoz pizzy domů po Kolíně ZDARMA! Pizzeria Ristorante: (vchod z Kouřimské ulice)

Horský hotel ***. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace. Vinárna. Sauna, venkovní bazén.

Restaurace, hostinec, pohostinství.

Restaurace: - stravování. Pizza. Možnost pořádat oslavy, společenská setkání. Posezení: - letní zahrada - předzahrádka.

Hospoda, restaurace, pohostinství: - hotová jídla - speciality na grilu - minutky - saláty - poháry - pivo, nápoje. Provozovny: náměstí T. G. Masaryka 84 544 01 Dvůr Králové nad Labem Husova 134 551 01 Jaroměř - Pražské Předměstí Křenkova 184 552 03 Česká Skalice

Pohostinství, restaurace: -hostinec, hospoda, pivnice.

Občerstvení Kavkaz. Restaurace. Pivnice.