Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Nabídka polévek, teplých bezmasých jídel ze sóji a zeleniny, ovocných salátů a indického chleba.

Nabízíme: -denně teplá jídla -hotová jídla -minutky. Denní menu si můžete soukromé i firemní oslavy (svatby, večírky, výročí a podobně).

Moderní sportovní komplex: -2 kryté ledové plochy, využitelné jako víceúčelové haly -obchod se sportovním zbožím -půjčovna bruslí -brusírna -restaurace -sázková kancelář Tipsport -fitness centrum (posilovna, aerobik, spining, sauna) -parkoviště s kapacitou 95 míst

Pohostinství: -restaurace - 60 míst -salónek - 20 míst -možnost pořádání akcí a oslav -pivo GAMBRINUS 10°,PLZEŇ 12° -stravování -denní menu od 55,-Kč -altánek - venkovní posezení v areálu zámeckého parku.

Restaurace,klub,bar*: -kapacita 75 míst -každý den akce -taneční parket -minutková kuchyně -pivo Bernard.

Ubytování: -celková kapacita 80 lůžek -nabízíme 2-4 lůžkové pokoje s možností přistýlky -pokoje jsou vybaveny WC, SAT/TV, video kanálem a telefonem. Stravování: -snídaně jsou nabízeny formou bufetových stolů -obědy a večeře formou ala carte -k dispozici je denní bar, letní zahrádka. Služby: -poskytnutí hotelového ...

Nabídka teplých i studených jídel, alkoholických i nealkoholických nápojů.

Výroba: -houskové knedlíky. Služby: -teplý bufet -pivnice -dětská herna. Půjčovna,prodej: -elektronické šipkové hrací automaty a šipky.

Pohostinství: -restaurace -pizzerie, pizza -minutky. Rozvoz, dovoz: -pizza -hotová jídla.

Restaurant: -speciality naší a světové kuchyně -jihomoravská vína -budějovický BUDVAR.

Restaurace. Vinárna. Herna. Billiard,kulečník.