Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Penzion - kapacita 25 lůžek - parkování v objektu - cykloturistika, rybaření, koupání, grilování - dětský koutek - vhodné i pro rodiny s dětmi, pro skupiny přátel Hospůdka s barem Bazén Beachvolejbal

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.

Služby: -restaurace -ubytování -dovolená v Jižních Čechách.

Penzion, pension, ubytování: -osm dvoulůžkových pokojů -sprcha, WC, TV -děti do 2 let zdarma -restaurace, pivnice -sauna -půjčovna kol -tenisové kurty -parkoviště.

Služby: -občerstvení -pohostinství -billiár.

Služby: -pohostinství -billiard.

Penzion: -ubytování ve tří až pětilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 40 lůžek -nonstop café bar a pivnice -možnost parkování v areálu objektu.

Služby: pohostinství U DATLA v přízemí. -stylové prostředí /70 míst/ -v letních měsících možnost posezení v zahradní restauraci -podávání teplých i studených nápojů -pořádání hudebních večerů -možnost sledování sportovních, kulturních pořadů (TV+SAT) - stolní fotbal. nekuřácká restaurace PODATELNA v suterénu/40 míst/ -od ...

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Služby: -pohostinství -kulečník -salónek pro 40 lidí.

Služby: -společenský dům -závodní stravování -společenské akce 400 míst -plesy -svatby -večírky -rauty -pronájem sálů -kulturní dům Hlavatce 300 míst.

Ubytování,penzion: -3 dvoulůžkové pokoje -1 apartmán -sociální zařízení,WC**,sprchový kout, televize,rádio. Služby: -restaurace -svatby,rodinné oslavy,abiturienské večírky,firemní oslavy -klasická domácí kuchyně -zahradní terasa -možnost grilování -sauna -úschovna kol* -možnost ubytování se psem.

Motorest. Služby: -ubytování -restaurace.