Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Hostinec U Dřeváka Nekuřácká pivnice s českou a steakovou kuchyní. Rozvoz jídel a nápojů. Zajištění večírků a rautů. Polední menu.

Bowling sport centrum + pivnice + herna + golf simulátor: -6 bowlingových drah -kapacita 60 osob -pořádání ABL (amatérská bowlingová liga) -příjemné klimatizované prostředí -možnost sledování sportovních přenosů ve všech místnostech -golf simulátor stavebně oddělen s vlastním sociálním zařízením a možností přivolání obsluhy -herna (karetní ...

Moderní a nově otevřená pivnice v Brně - Bohunicích. Zarezervujte si vlastní stůl pro posezení s přáteli a přijďte na dobré vychlazené pivo a jiné lahůdky, které vám zde připraví. Pivnici naleznete poblíž staré haly.

Restaurace - pivnice Montána nabízí příjemné posezení ve stylové restauraci s nabídkou české kuchyně, grilovaných specialit a alkoholických i nealkoholických nápojů. Součástí restaurace je také dětský koutek, letní zahrádka a salónek pro pořádání oslav i svatebních hostin. Najdete nás v Brně, městská část Kohoutovice. Restaurace, pivnice: - ...

Provoz hospůdek, restaurací a grilbaru v Břeclavi. Hospoda Na Obecní. Hospůdka U Zubra. Hospoda U Zubra. GrilBar.

Hostinec Pořádní oslav, svateb s kapacitou do 50 osob

Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní Spedice Pohostinství - oslavy - živá hudba - opékání selat

Hospoda u Dalího - otvírací doba: pondělí: 10:00 - 22:00 úterý: 10:00 - 22:00 středa: 10:00 - 22:00 čtvrtek: 10:00 - 22:00 pátek: 10:00 - 24:00 sobota: 10:00 - 24:00 neděle: 10:00 - 22:00.

Stravování, catteringové služby: -pivnice, pohostinství -restaurace -letní zahrádka -možnost grilování -kapacita 60 osob.

Pivní stáj - pivnice - restaurace, nabídka poledního burger‘s menu.

Sportovní areál Orlák. Hospůdka - Orelský klub.

Hostinská činnost: - restaurace: - denní menu, teplá jídla - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Ranch, služby: - vyjížďky na koních - ustájení koní - hospoda

Pivnice U čápa nabízí: - vynikající tankové pivo - tradiční moravská a česká kuchyně - speciality z naší udírny - letní terasa

Restaurace, pivnice, bar, kulečník. Provoz baru: -po-pá 11-7 so-ne 17-7