Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Služby: - účetnictví - daně

Výčep na stojáka. Unikátní výčepní technologie. Mimořádná péče o pivo. Moderní interiér s poctivým řemeslným zpracováním.

Provozujeme malou útulnou hospůdku v blízkosti fotbalového hřiště, kde jsou i kuželky. Naše hospoda se jmenuje kuželna, protože si k nám také můžete přijít zahrát oblíbenou hru kuželky. Navíc ještě provozujeme noční bar a hernu Savice.

Restaurace Na Švábce CZECH CUISINE AND BEER Služby: -restaurace a pivnice -nekuřácká, kuřácká restaurace -Pilsner urquell z tanku -tradiční česká kuchyně.

Pohostinství, restaurace, pivnice.

Restaurace u Králů Restaurace s pivnicí - teplá i studená jídla - možnost pořádání firemních i soukromých akcí - rozvoz poledního menu

Služby: -hypotéky -úvěry -hostinská činnost.

Srdečná pohostinnost rodinného sklípku spojená s ochutnáním zdejších kvalitních vín Vám dá zapomenout na všechny problémy i všudypřítomný stres. V samotné chladivé oáze posedíte ve dvou podlažích s kapacitou až 90 osob. Sklípek je na vlastním pozemku s ovocným sadem a vinicemi, takže je zde dostatek prostoru na nadýchání se svěžího vzduchu. ...

Domácí pivovar Pegas. Restaurace, stravování.

Hostinec U Veselých. Provoz - hostinec s nabídkou teplých i studených jídel a nápojů. Posezení na zahrádce. Možnost pořádání menších oslav a firemních večírků.

Hostinská činnost. Pohostinství, restaurace - kapacita 45 míst: - nabídka obědového menu - alkoholické i nealkoholické nápoje. Lení zahrádka. Rychlé občerstvení U lampy: - Brno-Komárov, Hněvkovského 712/62d - občerstvení na cyklostezce Brno – Vídeň, je součástí brněnského Inline centra.

Hostinská činnost. Hospoda, pivnice - kapacita 60 míst: - alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje - pivo Staropramen - jen studená jídla. Letní zahrádka - 40 míst. Připojení k Wi-Fi. Stavební firma. Veškeré stavební práce.

Hostinská činnost: - rychlé občerstvení, fast food: - grilovaná kuřata.