Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Domácí pivovar Pegas. Restaurace, stravování.

Hostinská činnost. Pohostinství, restaurace - kapacita 45 míst: - nabídka obědového menu - alkoholické i nealkoholické nápoje. Lení zahrádka. Rychlé občerstvení U lampy: - Brno-Komárov, Hněvkovského 712/62d - občerstvení na cyklostezce Brno – Vídeň, je součástí brněnského Inline centra.

Hostinská činnost. Hospoda, pivnice - kapacita 60 míst: - alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje - pivo Staropramen - jen studená jídla. Letní zahrádka - 40 míst. Připojení k Wi-Fi. Stavební firma. Veškeré stavební práce.

Hostinská činnost: - rychlé občerstvení, fast food: - grilovaná kuřata.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.

Služby: domácí minipivovar s restaurací, teplá i studená kuchyně, 10 druhů přímo zde vyrobených, nepasterovaných a nefiltrovaných piv.

Nekuřácká restaurace, pivnice: - polední menu.

Restaurace, hostinec: -sál (120 osob) -myslivecký salonek (35 osob).

Restaurace, hospoda. Hostinská činnost -pivnice. Druhá provozovna: Tenkrát na Východě Jánská 16, Brno, 602 00 -vinárna, studentská vinotéka

Mamut Cafe. Služby: -restaurace -pohostinství.

Restaurace, rocková pivnice: -bar, klub -točené pivo -teplé jídlo.

Hospoda, restaurace: -posezení country hospodě s otevřeným ohněm -možnost rezervace pro soukromé akce. Ranč, ranch: -rekreační vyjížďky na koních volnou přírodou, koně (pro děti, začátečníky, pokročilé i dospělé) -ustájení soukromých koní -prodej koňského hnoje.