Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ubytování, celoroční provoz: -16 dvoulůžkových pokojů -2 třílůžkové pokoje -ve všech pokojích možnost přistýlky -restaurace s kapacitou 80 míst -denní bar -salonek s kapacitou 40 míst -parkoviště -česká i orientální kuchyně -možnost pořádání -svatební hostiny, rauty, školení -zajistíme rožnění prasete -zajistíme hudbu ...

Penzion, pension, ubytování: -osm dvoulůžkových pokojů -sprcha, WC, TV -děti do 2 let zdarma -restaurace, pivnice -sauna -půjčovna kol -tenisové kurty -parkoviště.

Služby: -občerstvení -pohostinství -billiár.

Služby: -italská kuchyně -restaurace -pizza, špagety, zeleninové saláty.

Služby: -ubytování -restaurace -kavárna. Penzion se nachází v centru Tábora.

Služby: -hotel -ubytování -restaurace -vinárna. Vybavení objektu: -sejf -půjčovna sportovních potřeb -možnost praní -satelit.

Služby: -noční diskotéka -bar -striptýzové show -restaurace -stravování.

Služby: -restaurace -kapacita 60 míst -stravování -rybí pochoutky -jídla ze zvěřiny.

Služby: -stravování -restaurace -obědy, večeře -Krušovické pivo -speciality na grilu -značková vína.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Výroba a prodej: -cukrářské výrobky.

Služby: -restaurace -teplá jídla -teplé i studené nápoje

Služby: -restaurace -jídelna -dovážení jídla do firem a podniků.