Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace - polední menu - speciality z pštrosího masa - možnost pořádání společenských akcí Rozvoz - obědy pro závodní stravování jídlonosiče Zajištění - občerstvení a obsluha pro firemní a rodinné akce (studená kuchyně, grilování selete na otočném grilu, guláš, ...)

Restaurace - country hospoda

Profesionální nabídka v oblasti telefonní techniky, webové systémy a stránky, kamerové systémy, správy počítačové sítě, záchrany a obnovy dat.

Prodej: - maso a uzeniny - možnost stravování v jídelně

Kavárna - kapacita 20 míst k sezení v nekuřáckém prostředí - dětská herna vybavená hračkami - kout pro kojící maminky, přebalovací pult - teplé i studené nápoje - sladké i slané dobroty - jídla pro nejmenší děti a různé druhy přesnídávek - bezdrátové připojení WIFI - možnost pronájmu prostor k dětským ...

Restaurace - jídla české a mezinárodní kuchyně

Služby,prodej: -potraviny -cukrárna -koupaliště -sport -turistika -restaurace-kapacita 150 osob.

Pivnice - možnost pořádání akcí, oslav - venkovní posezení s udírnou a grilem - dětské hřiště

Vinný sklep - kapacita 150 osob - možnost pořádání firemních a společenských akcí

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hostinská činnost -Zprostředkovatelská činnost -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Realitní činnost -Ubytovací služby