Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Reklamní a mediální agentura: -produkce společenských a sportovních akcí -kompletní rádio reklama -billboardové reklamní kampaně -výstavy, expozice -reklamní předměty -kreativa -cateringové služby -hostesing -reklamní a umělecké fotografie -chodící reklama -roznos letáků nejen na křižovatkách -slavnostní otevření nových center a ...

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky

Moravská banka vín. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -víno do restaurací a hotelů. Prodejní vinotéka: -široká nabídka vín z Moravy, Čech i zahraničí -zajištění řízených degustací -poradenské služby -odborná práce s vínem -uskladnění ve sklepě při stálé teplotě -dodávky vín na zakázku -pronájem archivních boxů -zajištění banketů ...

Vinný sklep, vinná restaurace: -velký výběr vín, vína (tuzemská, zahraniční) -tradiční moravská kuchyně -kavárna -bar -kongresový sál -párty servis -parkoviště -exluzivní stylové prostředí vinného sklepení -umístěn v bezprostřední blízkosti Brněnských Veletrhů, tradiční moravská kuchyně, bohatý výběr vín, večery u ...

Designová restaurace se zaměřením na čerstvé maso, ryby, saláty, studené a teplé snacky, selekce svěžích vín, a domácích dezertů společně s nabídkou skvělé kávy.

Stylová restaurace u Badinů. Stravování. Tradiční česká kuchyně, nabídka jídelního lístu samozřejmě obsahuje i pokrmy zaměřené na moderní gastronomii, grilované steaky, ryby, saláty a dezerty. K příjemnému posezení v naší stylové pivnici Vám nabízíme tankové Starobrno Médium 11°, Starobrno tmavé 10°, Starobrno nefiltrované, Starobrno řezané, ...

Restaurace La Maison du Marché zvítězila na Riviéře Můžeme se tak honosit titulem Jihomoravská restaurace roku 2016. Restaurace, stravování, menu.

Restauraci NA CHATĚ najdete v Brně v Černých polích, kousek od centra města. Polední menu.

PENY Group s.r.o. je společnost provozující kavárnu a restauraci.

AirPlay, s.r.o. se zaměřuje na pečení, prodej a rozvoz pizzy v Brně.

Cukrárna PUSINKA je cukrárna, kde je zajištěna výroba a prodej: - zákusky - dorty - minidezerty - cukroví na svatby - vánoční cukroví.

Cukrové nebe s.r.o. se zaměřuje na výrobu dezertů a dortů a provozuje kavárnu v centru Brna.

Kavárna, nabídka kávy z domácí pražírny.

Vinný sklep. Prodej, ochutnávka: -Veltlínské zelené -Ryzlink Rýnský -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

RESTET, společnost s ručením omezeným provozuje restauuraci se dvěmi salónky pro uskutečnění rodinných slav či firemních večírků.

Vinařství Stanislav Hřiba se již od roku 1989 zabývá pěstování a zpracování vinné révy v Čejkovicích na Jižní Moravě, kde máme vlastní vinařský dvůr se sklepem, výrobními a degustačními prostory. Současně provozujeme také penzion s celkovou kapacitou pro 8 osob. Rádi pro vás přímo ve sklepě u sudů nebo při posezení v našich degustačních ...

Cukrárna CUPCAKES & COFFEE s.r.o. prodává velkou škálu cupcaků a dortů na zakázku. Poskytuje rozsáhlé objednávky na firemní večírky, narozeninové oslavy či svatby.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.