Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Kavárna, snídaně, víno, zmrzlina, domácí limonády, dorty..

Příjemná kavárna s dětským koutkem a letní zahrádkou. Denně na čepu Pilsner Urquell, Radegast

PURE TASTE s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a rozvoz italské pizzy.

Restaurace, menší pivnice: -svatby -firemní školení -130 míst k sezení -večírky ad.

Jsme cukrárna a cukrářská výrobna s dlouholetou tradicí. Nabízíme široký sortiment cukrářských výrobků pro každou příležitost s možností klidného posezení v příjemném prostředí. Rádi pro Vás připravíme zákusky, minidezerty, čajové pečivo nebo dorty pro jakoukoliv příležitost. Nejsme omezeni pouze naší nabídkou, rádi vyjdeme vstříc Vašim ...

Legendární jazzový bar U kouřícího králíka. Týdenní menu. Koncerty. Kapacita: -70 míst sedících -120 osob stojících.

Provoz pivnice s nabídkou piv z českých mikropivovarů a pivními speciály. Příprava kávy pocházející z malých českých pražíren.

Areál s ubytováním, restaurací vhodný pro pořádání hudebních akcí a festivalů.

Vinařství Jiří Rusnok se na Jižní Moravě věnuje výrobě a prodeji kvalitních přívlastkových a odrůdových vín z vinic ve Velkých Bílovicích - největší vinařská obec České republiky. Ve Velkých Bílovicích provozujeme také prodejnu našich vín a současně můžete navštívit náš tradiční vinný sklípek, kde vám mimo našeho výborného vína nabízíme také ...

Služby -restaurace 70 osob -polední menu -jídla na objednávku -70 jídel -oslavy do 25 osob -svatby -večírky. Dětský koutek.

Firma Pohodlná dieta Strážnice Vám sestaví, uvaří a přiveze zdravou vyváženou stravu na celý den, popř. část dne, kdy jste nejvíce vytíženi. Specializuje se na programy hubnutí, krabičkovou dietu a udržení váhy, ale i pro klienty se zvýšenou fyzickou aktivitou, pro sportovně aktivní jak pro muže i ženy. Pečlivě sestavený a kaloricky vyvážený ...

Rodinná kavárna, vhodná pro všechny věkové kategorie. S velkým výběrem zákusků, domácích limonád a čerstvých wafflí.

Sportovní areál: - firemní sportovní dny a oslavy na klíč, soukromé oslavy, svatby, narozeniny apod. - sportoviště a služby - catering - ubytování až pro 100 osob - firemní nohejbalová liga - tenisoví trenéři, tenisová škola pro děti... Cestovní kancelář: - zájezdy Rakousko - zima, cyklistické oblasti, rafting, golf, aktivní, letní ...

Kavárna v centru Brna s bohatou historií a kulturním programem.

Hostinec U Dřeváka Nekuřácká pivnice s českou a steakovou kuchyní. Rozvoz jídel a nápojů. Zajištění večírků a rautů. Polední menu.

Restaurace obklopená areálem víceúčelové sportovní haly v Modřicích. Denní menu. Tradiční česká kuchyně. Kapacita restaurace je 50 míst, posezení na zahrádce s kapacitou 100 míst.

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.