Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: - dovoz a prodej osobních aut, motorek, přívěsů či návěsů ze zahraničí

Hotel****, ubytování: 105 stylově zařízených klimatizovaných pokojů kat. Standard, Superior, De Luxe -Zahradní restaurace „Le Grand“ -4 klimatizované konferenční místnosti -hotelová sauna a fitness -Casino -wi-fi free.

RAW cukrárna Brno Vše, co u nás najdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou dělané. Výroba zákusků přímo v naší provozovně. Čerstvé na každý den, ze sezonního ovoce Kvalitní surovin v RAW a BIO kvalitě Dorty na objednávku. Zajistíme RAW catering.

Stavební práce, stavitelství, stavby (stavba), stavebnictví. Opravy, servis domů, (domy), bytů, střechy a úpravy terénu, bytová jádra(bytových jader). Rekonstrukce staveb, domu (bytu, bytového jádra, koupelen, panelových a rodinných domů), modernizace, přestavba, výstavba(výstavba), oprava, demolice, odstraňování staveb. Bytové nástavby, ...

Restaurace, restaurant pizzerie, rozvoz pizzy-777113480, rozvoz jídel. Výroba svatebních koláčů - Hrušovany u Brna a okolí, Brno venkov. Stravování - na objednávku, večeře. Čerstvé saláty, obložené mísy, obložená topinka- Dřevorubec, těstoviny, plněný smažený řízek, vepřová panenka, vepřová kotleta, prsíčka v bramboráku, masová směs v ...

Nabídka závodního, nemocničního a armádního stravování.

Stylová restaurace v centru regionu Vranovské přehrady. Kvalitní piva z malých a středních pivovarů celého znojemského regionu (na pípě jsou vždy tři druhy piva). Studené občerstvení v podobě zvěřinových specialit (klobásky, paštika) či dobrot jako škvarkový chleba. Dětský koutek, zahrádka.

Vinný sklep U Hrdličků. Výroba, prodej, distribuce vína, víno. Prodej sudové, přívlastkové víno. Ochutnávky, degustace vín. Posezení ve sklípku pro 12 osob i na venkovní terase pro 36 osob jak pro jednotlivce tak i skupiny. Občerstvení, grilování, opékání na rožni, možnost cimbálová muzika. Možnost objednávky vína i na ...

Penzion Balašova Pálenice - restaurace - ubytování - vinný sklep.

Hospoda u Dalího - otvírací doba: pondělí: 10:00 - 22:00 úterý: 10:00 - 22:00 středa: 10:00 - 22:00 čtvrtek: 10:00 - 22:00 pátek: 10:00 - 24:00 sobota: 10:00 - 24:00 neděle: 10:00 - 22:00.