Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace - kapacita 50 míst - salónek pro 35 - 40 osob - možnost pořádání společenských i firemních akcí - 5 druhů menu.

Dělňák, Hornický dům Restaurace: -česká kuchyně -točené pivo -VHP výherní automaty, herna -možnost pořádání oslav, akcí.

Pohostinství, restaurace, pivnice.

Služby - míchání cocktailů, koktejlů - barmanská show - cateringové služby

Koishi restaurace, sushi, ryby: -sushi -originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion japonská a evropská chuť. Kosihi shop: -typické ingredience (správná rýže a řasy na sushi) -prvotřídní mirin -štiplavý zázvor nebo sójové a rybí omáčky -víno -saké -jídelní hůlky -rýžovar -další „nezbytnosti“ -kompletní výběr čaje a ...

Vinný sklep, sklípek, vinařství: -degustace vín -občerstvení -ubytování -1x dvoulůžkový -2x třílůžkový -1x čtyřlůžkový pokoj -možnost přistýlky -terasa -gril -památky v Mikulově a okolí.

Rauty Brno Cateringové služby Rauty Brno. Půjčovna, pronájem párty stany, pivní soupravy, zahradní gril, nádobí, příbory, mísy, chladící sety, dekorace...

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína. Lahové víno. Červené, bílé vína. Archivní víno - ročníky 2004, 2005, 2006. Odrůdy vín: -Müller Thurgau, Neuburské, Pálava, Rulandské modré, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Svatovavřinecké, Svatovavřinecké rose, Tramín červený, Veltlinské červené rané, Veltlinské ...

Vinařství, výroba, prodej vína, vinný sklep. Dodávka bílé a červené vína, víno, vín: -lahvové víno -stolní víno -jakostní odrůdové víno -víno s přívlastkem kabinet -víno s přívlastkem pozdní sběr -víno s přívlastkem výběr z hroznů -víno s přívlastkem slámové (bílé) Provádíme řízené degustace ve vinném sklepě, ochutnávka vína Druhy vín: ...

Cukrárna s kapacitou 25 míst, venkovní zahrádka pro 20 osob. Výroba: -studená kuchyně -obložené mísy, chlebíčky, studená kuchyně pro menší akce- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákusků a dortů, koláčky, na objednávku.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.03.2014 do 31.12.2099 Restaurace