Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace u Králů Restaurace s pivnicí - teplá i studená jídla - možnost pořádání firemních i soukromých akcí - rozvoz poledního menu

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Jídelna u Lávky. Bistro GUSTO, rozvoz jídel.

Provozujeme silniční motorovou dopravu vozy Ford pro 7 palet s nosností 4, 5 tuny a vozem Citroen Berlingo s nosností 1 tuny.

Bufet, stravování. Denní menu.

Služby: -hypotéky -úvěry -hostinská činnost.

Sklepy Jarošek. Vinný sklep. Pořádáme společenské i soukromé akce. Degustace vín, posezení s cimbálovou muzikou nebo firemní teambuilding ve slováckém stylu.

Grilování selat na zakázku. Pořádám rauty a zahradní slavnosti

Prodej vína. Provoz vinného sklepa.

Jídla asijské kuchyně, rozvoz jídel.

Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín. Rodinné vinařství obhospodařuje 2, 5 ha vlastních vinic. Vinice jsou vysázeny v katastru obce Kostice ve viniční trati Díly. V rámci vinařské turistiky umožňujeme posezení v poklidné atmosféře našeho vinného sklepa s kapacitou až 30ti osob. Bílé odrůdy: - Müller Thurgau - Rulandské bílé - ...

Hostinec - jídla teplé i studené kuchyně - točené pivo - alkoholické a nealkoholické nápoje - letní zahrádka - možnost letního grilování.

Výroba, prodej: -víno, vína, vín. Posezení ve vinném sklípku, sklípek, vinný sklep. Pořádání degustace, ochutnávka svých vín, firemní večírky, večírek: -možnost zajištění obsluhy po celý večer a občerstvení -studené sýrové nebo salámové mísy -teplé jídela. Archivní víno: -Ryzlink rýnský, Bzenecká lipka, Rulandské bílé, Veltlínské zelené, ...

Restaurace s mexickou kuchyní. Stylová restaurace s kapacitou 80 míst. Plně klimatizovaná restaurace. Letní zahrádka. Mexické speciality, předkrmy, saláty, steaky, těstoviny, kuřecí speciality, polévky, ryby a plody moře. Nedojezené jídlo zabalíme s sebou. Nabízíme také bohatý výběr tradiční mexické nápoje. Týdenní menu-polévka, hlavní ...

Jídelna, stravování, restaurace. Cukrářská výroba, rozvoz jídel.