Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vinařství. Výroba a prodej sudová vína, víno. Vinný sklep, sklípek. Degustace ve vinném sklípku s možností studené kuchyně.

Vinařství, výroba, prodej vína, víno. Výroba jakostní, přívlastkové víno. Ochutnávka, degustace vín. Nabídka vína: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Frankovka. Ubytování ve vinném sklepě: -vinný sklep, sklípek -ochutnávka, degustace, košt vína -3 pokoje pro 11 osob -sociální zařízení včetně ...

Velkoobchod, prodej: -vše pro vinaře a milovníky vína, víno -výhradní dovozce a distibutor Tokajské víno -gastronomie-příslušenství, vybavení. Provozování, komplexní realizace, prodej, komplexní dodávka: -větrná, větrné elektrárna, elektrárny -energetické poradenství, energetika -větrná energie-alternativní zdroje, obnovitelné ...

Hostinec U Veselých. Provoz - hostinec s nabídkou teplých i studených jídel a nápojů. Posezení na zahrádce. Možnost pořádání menších oslav a firemních večírků.

služby: Pizzerie -pizza -saláty -nápoje -43 druhů pizz -14 druhů salátů.

Pečení domácích zákusků a dortů. V naší nabídce máme zákusky také pro lidi trpící celiakií - bezlepková dieta, nebo pro diabetiky. Výroba slaných dortů.

Espresso Bar Viktorka. Teplé jídla. Nápoje.

Stravování v jídelně, jídelna. Rozvoz obědů, obědy. Výběr ze tří jídel, jídlo.

SPORT BAR - kapacita 40 osob. Herna - výherní hrací automaty. Pivo - Gambrinus, Pilsner Urquell. Připojení k internetu prostřednictvím wi-fi zdarma.

Hostinská činnost. Provozování restaurace, pizzerie, pivnice a herny. Rozvoz - minutky a pizza.

Služby. Vinný sklep, sklípek, vinárna, restaurace: -kapacita do 60 osob -pořádání firemní akce, rodinné oslavy -kvalitní sudové, lahvové víno -ochutnávka, degustace víno, vína -gastronomické akce -teplé, studené jídlo, jídla, rauty -zajištění cimbálová muzika, harmonikář, DJ -vhodné prostory na prezentace, školení, oslavy, akce -možnost ...

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Restaurace - speciality domácí i mezinárodní kuchyně - salónek pro 40 - 50 osob, vhodný k pořádání firemních či soukromých akcí - možnost zapůjčení videoprojekční techniky.

Hostinská činnost. - restaurace: - nabídka teplých jídel - alkoholické a nealkoholické nápoje.