Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Welness centrum. Restaurace a kavárna: -stravování, jídlo, obědy, večeře, nápoje -denní menu -možnost pořádání - akce svatby, rodinné akce, trachty, oslava, promoce, třídní sraz -možnost konání firemní akce, školení: -projektor s notebookem pro projekci (Windows, MS Office), WiFi volně k použití, flipcharty -oddělený prostor pro 38 ...

Pohostinství, pivnice: -alkoholické, nealkoholické nápoje. V létě: -grilování -venkovní posezení.

Pizzerie, Bowling: -italská pizza - pečeno na kameni -široký výběr -4 profesionální bowlingové dráhy -rodinné oslavy -firemní oslavy -120 míst -salonky -3 kulečníkové stoly - 2krát biliard - 1krát karambol -letní zahrádka.

Stylová restaurace: -svatby -promoce -firemní večírky. Jako nevšední doplněk k nabízeným službám nabízíme pro zvláštní příležitosti odvoz historickým vozidlem.

Cateringová společnost. Zprostředkování zaměstnání, práce: - pro uchazeče o práci na říčních hotelových lodích plujících po Evropě. Nutná základní znalost angličtiny nebo němčiny.

Cukrárna. Prodej: -zákusky -dorty -cukroví -zmrzliny -ostatní sortiment.

Degustační místnost. Služby: - posezení s degustaci vín s odborným výkladem a občerstvením. Kapacita degustační místnosti je až 120 osob, minimální počet účastníků degustace je 15 osob. Základní ochutnávka je 10 vzorků vína. Možnost objednání cimbálové muziky.

Vinárna - víkendové akce diskotéky, oldies párty, živá hudba - možnost pořádání večírků, oslav, seminářů sál s tanečním parketem - 150 místnekuřácký salónek - 40 míx.

Restaurace, hostinec: -obědy -večeře -rodinné oslavy -firemní večírky -svatby.

Vinný sklep. Nabídka: -posezení pro max. 60 osob -ochutnávka bílých a červených vín (min. 10 odrůd) a 2 archivních, pak popíjení bez omezení ze 3 bílých a 2 červených odrůd -občerstvení formou studené kuchyně (obložené mísy-tvrdý sýr, šunka, salám, anglická slanina. Množství 220, - gr/os.) -doba posezení vč. degustace max. 5 hodin. ...

Restaurace - česká a mezinárodní kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje - letní zahrádka 60 míst - nekuřácký lovecký salónek.

Vinárna, vinný sklípek: - vína z jižní Moravy.

Catering na klíč: - rauty, bankety, buffet, dovoz občerstvení, garden party...

Restaurace, bar v blízkosti ZOO v Brně. Kapacita 70 míst. Chutná kuchyně.

Restaurace: - minipivovar v centru Brna, výroba vlastního piva - česká domácí kuchyně v moderním pojetí.

Restaurace: - forma zdravého způsobu stravování. Další restaurace: Nové sady 25, Brno po-pá 10-16.30

Pivovarská restaurace - kapacita 100 osob - salonek 30 osob - zastřešené atrium po propojení zvýší kapacitu na 400 - 600 osob - venkovní terasa 60 osob - jídla moravské, české i mezinárodní kuchyně vinárenská restaurace - kapacita 80 osob - salonek 45 osob - letní zahrádka s grilem 25 osob - WIFI připojení po celé budově - ...