Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Restaurace - nabídka české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje - možnost odvozu historickým vozidlem.

Nabídka rychlého občerstvení.

Nekuřácká restaurace: - denní a stálé menu - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - připojení k internetu - cateringové služby.

Provoz casína. Provoz rulety, výherní automaty.

Izolatérství Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -zprostředkovatelská činnost Hostinská činnost.

Hostinská činnost Velkoobchod a maloobchod Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Pronájem a půjčování věcí movitých Testování, měření, analýzy a kontroly Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba strojů a ...

Restaurace - česká a mezinárodní kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Kavárna, cukrárna NIKA: po-pá 9-20, so 14-20 Nabídka: - chlebíčky, bagety, zapečené tousty, zákusky, kopečková zmrzlina - nealkoholické nápoje od firmy KOFOLA a.s. - alkoholické nápoje, teplé nápoje káva, čaj, svařák. Pořádáme rodinné oslavy, dětské party a jiná sezení. V letních měsících máme k dispozici zahrádku s posezením na čerstvém ...

Hudební klub - volné internetové připojení - 2 stage - koktejlový bar - velkoplošná projekce.

Restaurace. Občerstvení se zaměřením na řecká jídla.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.