Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Výroba a prodej vína, víno. Degustace. Vinný sklep, vinařství s ochutnávkou vín.

Služby: -nekuřácký hostinec -česká jídla v moderním podání -pivo z pivovaru Poutník -dva salonky (25 a 35 míst).

Služby: -pořádání rautů -svatební a pohřební hostiny -společenských akcí. Nabízíme závodního stravování.

Masáže, masérské služby. Relaxační masáže, manuální lymfatické masáže, kinesiotaping, masáž lávovými kameny, baňkování, Dornova metoda, Reiki, moxování. Masáže jsou prováděné oleji značky Saloos a Topvet. Dárkové poukazy. Kavárna.

Restaurace - alkoholické a nealkoholické nápoje - studená a česká kuchyně - možnost pořádání akcí, oslav Bowling

Bar nefunguje !!! Country bar. Pohostinství. -letní zahrádka, kapacita 120 míst -restaurace kapacita 30 míst -živá hudba -koutek pro děti -salonek kapacita 35 míst

Služby: -krabičková dieta -jídlo chutné, zdravé a vyvážené jídlo -rozvoz denní menu domů i do zaměstnání -hubnout a jíst zdravě -zdravé stravování, zdravá strava -obědové menu, obědy

Ranč U Septima v Malhostovicích.Příjemné posezení v selském stylu.nohejbal.Vyžití pro děti.Oslavy, domácí kuchyně.Prodej sudového piva Č.H.Půjčovna dochlazovačů, pártypíp.

Služby: -cateringové služby -catering -rauty.

Stylová restaurace, pivovar: -hotové jídla, výběr specialit -točené pivo vlastní výroby z menu Restaurace: -kapacita 60 míst Salónek: -v horním patře Parkování: -parkovat můžete přímo na vyhrazeném uzavřeném místě v objektu. Pivovar: -vaříme pivo ratíškovické 10, 12, 13 - polotmavé určeno pro místní konzumaci.

Dětské hřiště, herna. Vstupné ZDARMA na venkovní hřiště. Nekuřácká kavárna, nabídka kávy, nealko, alko, zákusků … Velká nabídka chlazené nápoje, zmrzliny od firmy Nestle. Vnitřní i venkovní posezení, WIFI zdarma. Možnost zapůjčení petanque, badminton, stolní tenis.

Hokejová restaurace: - prostředí připomínající hokejový stadion - fanouškovská podpora brněnského ledního hokeje - venkovní zahrádka - salonek - 10 plazmových obrazovek - WIFI připojení.

Restaurace - teplá i studená jídla - jídla na objednávku, menu Hotovky, domácí česká kuchyně, minutky, saláty, polévky, Menu od 9-14 hod Otvírací doba - 9- 22, LETNÍ OTVÍRACÍ DOBA, duben- říjen --9- 21, ZIMNÍ OTVÍRACÍ DOBA, listopad- březen Kuřácká a nekuřácká místnost Letní zahrádka s obsluhou celkem cca 100 ...

Na našem dvoře se budete cítit jako u babičky na chalupě. Můžete si sednou ke kuchyňským stolům nebo na lavičku pod jabloň, zavěsit kávu, objednávat v italském jazyce, zahrát si šachy aj. Točíme Pátera z Černé Hory, máme výborné víno z Bořetic a Pavlova. K jídlu vám nabídneme chleba se sádlem a přes letní prázdniny a víkendy udíme ...

Vinařství: -výroba, prodej víno, vína, vín. -odrůdová vína -červené, bílé víno. Vinný sklep, sklípek -posezení ve sklepě -kapacita 15osob -ochutnávky, degustace vína v sezoně burčák. Ubytování 1+1, cykloturistika, uskladnění kol.

Restaurace v centru města -5 druhů menu -5 druhů piva -7 druhů sudového odrůdového vína, dále přívlastková i archivní -kávové speciality -tradiční výborná domácí kuchyně -speciality na žulovém grilu -grilovaná kolena a žebra, tataráček, steaky, zeleninová, bezmasá i sladká jídla a poháry -rezervace salonku pro 20-25 osob ...

Restaurace, hostinec: -sál (120 osob) -myslivecký salonek (35 osob).

Služby: -organizace: -celostátní a mezinárodní kongresy -konference, sympozia, firemní prezentace -vzdělávací kurzy, společenské akce.