Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vinotéka. Prodej: -vína, víno. Otvírací doba: ÚTERÝ - SOBOTA -od 18:00 až do doby, kdy vydrží nálada. Po dohodě s majitelem je také možné zamluvit si vinárnu pro soukromé účely.

Pizzeria, pizzerie, restaurace: -pizza -těstoviny.

Restaurace, pizzerie je v hradním stylu: -30 druhů pizzy, piza, pizy -italské těstoviny -speciality z ryb a mořských plodů kuřecího, vepřového, hovězího i telecího masa -saláty a dezerty -stálý jídelní lístek i denní menu -60 míst.

Vinárna: -výborná kuchyně -kvalitní vína z jižní Moravy.

Restaurace: -speciality italské kuchyně: -pizza, těstoviny, saláty. Parkoviště ve dvoře domu.

Výroba: -bramborové lupínky. - provoz restaurace

Nabízíme: -zmrzlina italská vlastní výroby -klasické zákusky drobné jako balkánské řezy, punčové řezy, rolády, trubičky, kornoutky, špičky a další -lehčené zákusky vlastní výroby - šlehačkové jako želatinové řezy, ovocné, karamelové, čokoládové, jogurtové a mnohé další -různé dorty - velký výběr káv 100% arabica - velký výběr míchaných ...

Restaurace, kavárna: -česká kuchyně -ruská domácí kuchyně, pravý ruský boršč, pirožky, pelmeně, vareniki. Exkluzivní prodejna: -italské a francouzské oděvy -italská kožená obuv ruční výroby.

Pizzerie, restaurace: -pizza, 33 druhů -těstoviny -maso, steaky, minutková kuchyně -moučníky, např.Tiramisu -alko, nealko, teplé nápoje. Vybavenost: -36 míst v přízemí -20 míst v patře -salonek -zahrádka -bar* (7 stoliček). Zajišťujeme: -svatby, rauty, večírky, promoce, party.

Restaurace: -svatby, promoce, rauty, bankety, plesy -cateringové služby -klidné posezení -výborná kuchyně.

Restaurace: -česká a zahraniční kuchyně, mořské speciality.

Vinný sklep, sklípek. Ochutnávky, degustace vína, víno, vín. Pořádání oslavy, večírky.

Legendární jazzový bar U kouřícího králíka. Bar, restaurace.

Služby: - obědy do jídlonosičů (libovolný počet) za 47, – Kč, rozvoz výdej jídel firmám - zajištění pohoštění pro různé příležitosti a oslavy Na objednávku zajistíme guláš, řízky, saláty, obložené mísy, výrobky studené kuchyně, grilování na otočném grilu - zapůjčení otočného grilu. - Mimo provozní dobu zajišťujeme také různé společenské akce ...

Motorest: -ubytování -restaurace -Napoleonská restaurace -Snack bar* -Coffé bar* -cukrárna -vinárna -kadeřnictví -zasedací místnost -recepce -motel -směnárna a terminál Sazka -letní terasa a grill -dětské hřiště s atrakcí.

Bowling: -8 automatických drah. Billiard: -kulečníkový stůl pro POOL Billiard. Restaurace: -45 míst -firemní akce, oslavy, rauty -kapacita až 90 lidí. Letní zahrádka.

Italská kavárna, restaurace, pizzeria.

Restaurace, vinárna. Nabídka: -obědy -polední menu -večeře -rauty -firemní akce -narozeniny, promoce -smuteční hostiny.

Pivnice, restaurace: -samoobslužný prodej piva u každého stolu -česká i zahraniční kuchyně -týdenní menu -kavárna.

Pizzerie, rychlé občerstvení. Prodej: -pizza -saláty -obložené bulky, bagety. Kapacita 15 míst. Rozvoz pizzy po městě.

Čajovna a kavárna: -různé druhy čaje a kávy -kouření vodní dýmky.