Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Výčep na stojáka. Unikátní výčepní technologie. Mimořádná péče o pivo. Moderní interiér s poctivým řemeslným zpracováním.

Restaurace - kuřácká a nekuřácká část - WIFI připojení - zahrádka pro 40 osob - parkoviště - dětský koutek - možnost uspořádat společenské akce.

Restaurace, pizzeria.Restaurace s italskou kuchyní, která je připravována výhradně z originálních italských surovin.

Restaurace Marco Polo. Jídlo z kvalitních čerstvých surovin.

Restaurace Chaloupka. - pokrmy české i zahraniční kuchyně, masa na grilu a speciality. Pořádáme firemní akce, večírky, rauty, narozeninové oslavy, svatby, promoce, smuteční hostiny.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

SAFFRON BAR & TAPAS Gastronomie.

Restaurace: - snídaňové a polední menu - stálý jídelní lístek - letní zahrádka.

Restaurace Moderní restaurace v historickém centru města Vás nadchne svým kvalitním jídlem z české i moderní kuchyně. V létě se můžete těšit na venkovní posezení na zahrádce. Pořádáme firemní večírky, svatby, promoce, maturitní večírky atd., při kterých Vás každou sobotu bude doprovázet živá hudba.

Italská restaurace - pizza - těstoviny - saláty - steaky, ryby - italská a moravská vína - dezerty - vynikající káva - denní menu - letní terasa

Pohostinství Pontis Nekuřácká restaurace, letní zahrádka, pořádání akcí, vstup se psy, wi-fi zdarma, parkování u restaurace Točíme pivo: Starobrno Medium, Dačický Kutnohorský světlý ležák, Krušovice pšeničné, pivní speciály

Restaurace, restaurant. Menu. zaměření na ryby a sushi.

Restaurace, stravování. Kapacita 100 míst + salónek. Naši restauraci najdete v bývalém objektu Lipsko, pochutnat si u nás můžete na mezinárodní kuchyni, pizze, těstovinách, steaku. Každý víkend pro Vás připravujeme různé HOT TIP akce. Na zapití točíme Plzeň, Gambrinus, Fénix a nealko Birell.

Restaurace Kiwi Raw Food Restaurace živé stravy Klub zdravých snídaní

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, ...

Tulip Restaurace, stravování. Menu. Nekuřácká restaurace.

Restaurace La Bouchée: -gastronomický podnik se specializuje na jídla z kvalitních čerstvých surovin, biopotravin a jehněčího masa -inspirace domácí francouzská kuchyně.

Restaurace je nekuřácká s vyhrazeným místem pro kuřáky. Restaurace je plně uzpůsobena pro tělesně hendikepované. Denní menu.