Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pizzerie: - rozvoz pizzy - rozvoz hotových jídel

Výroba, prodej, rozvoz (zdarma): - polévky - polední menu - zeleninové saláty - grilované kuře. Zaměřujeme se na vaření poctivých jídel z kvalitních moravských surovin.

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

Restaurant Bavorská: -možnost oslav, promoce, firemní večírky, rauty -letní zahrádka -salónek -pizzerie, pivnice -sportovní přenosy, reprodukovaná hudba -tankové Starobrno -víkendové oldies.

Restaurace Druhý dech: - denní menu i hotová jídla, zákusky, točené pivo, víno a nealkoholické nápoje. - venkovní zahrádka pro 30 osob, salonek a dětský koutek. Možnost pronájmu restaurace pro pořádání firemních i rodinných akcí.

Restaurace, snackbar: - polední a stálé menu - pizza - poháry.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Eventová a cateringová společnost. Zajištění: - ucelené služby na míru, včetně zajištění prostor, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvení, nápojů: - rauty, firemní večírky, recepce, gala večery, garden party, konference, módní přehlídky, svatby, narozeninové oslavy, taneční párty.

Restaurace, pronájem, akce: -teplá kuchyně -salonek až 50 míst (svatby, promoce, společenské akce) -zahradní restaurace s grilem -dětské hřiště. Služby: -zajišťujeme realizaci rautů, párty, firemní a další akce.

Catering QUIDO - Hospoda za homerunem Připravíme pro vás občerstvení. (chlebíčky, jednohubky, obložené talíře nebo mísy, pečivo, zákusky, nápoje...) 1.přijďte si vybrat podle nabídkového listu do Cateringu QUIDO Připravíme rodinnou oslavu na jakémkoliv místě. Disponujeme kompletním mobiliářem. Zajistíme rauty na -firemní oběd, domácí ...

Služby cateringu v systému HACCP. Společnost působí v rámci celé ČR. Pobočky: -Praha, Brno, na Slovensku Bratislava. Poradenství, návrh, pořádání, zajištění, organizace společenských akcí na klíč pro firmu: -recepce, rauty, party ve stylu mexickém i dle přání zákazníka -piknik, barbecue (grilování, rožnění) -bankety -koktejly ...