Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering Tripoli Caterinkové služby. Zajistíme jakoukoliv společenskou akci (raut, banket, soukromou oslavu, svatební hostinu, grilování coffee break či garden party)… Zajistíme catering nebo občerstvení přímo do sídla firmy nebo i k Vám domů.

Cateringové služby. Základní cateringové služby na klíč. Realizace - slavnostní události, zajistíme všechny doplňkové služby a případné doprovodné akce kulturního programu.

Kavárna. Od dubna 2015 je naše kavárna zcela nekuřácká!!! Přecházíme z lahvového cideru na točený Kingswood

Restaurace Na Švábce CZECH CUISINE AND BEER Služby: -restaurace a pivnice -nekuřácká, kuřácká restaurace -Pilsner urquell z tanku -tradiční česká kuchyně.

Příprava, organizace, zajištění, služby: Catering: - rauty, recepce, bankety, river party, barbeque - svatební hostiny, firemní večírky, rodinné oslavy, coffee breaks - vánoční večírky, promoce, domácí party, dětské party, koktejly - kolaudace, dny otevřených dveří, kongresy, sjezdy, - catering pro filmové štáby, odborné ...

Restaurace a steakhouse: - čerstvé maso z českých a zahraničních chovů - vlastní zrárna masa - degustační nabídky - speciální týdenní nabídky - denní menu - stylový interiér

Pivnice U Kroužku s tradičním českým pivem i kuchyní.

Restaurace - kapacita 50 míst - salónek pro 35 - 40 osob - možnost pořádání společenských i firemních akcí - 5 druhů menu.

Koishi restaurace, sushi, ryby: -sushi -originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion japonská a evropská chuť. Kosihi shop: -typické ingredience (správná rýže a řasy na sushi) -prvotřídní mirin -štiplavý zázvor nebo sójové a rybí omáčky -víno -saké -jídelní hůlky -rýžovar -další „nezbytnosti“ -kompletní výběr čaje a ...

Rauty Brno Cateringové služby Rauty Brno. Půjčovna, pronájem párty stany, pivní soupravy, zahradní gril, nádobí, příbory, mísy, chladící sety, dekorace...

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Jídelna u Lávky. Bistro GUSTO, rozvoz jídel.

Provozujeme silniční motorovou dopravu vozy Ford pro 7 palet s nosností 4, 5 tuny a vozem Citroen Berlingo s nosností 1 tuny.