Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace, vinárna: -minutková kuchyně -zmrzlinové poháry -teplé moučníky -letní zahrádka -ledovou řeckou kávu "frappé" -míchané nápoje -zeleninové saláty.

Nekuřácká restaurace - kapacita 70 - 80 míst - česká kuchyně - WIFI připojení.

Výroba, distribuce, prodej: -čerstvé lahůdkové zboží, lahůdky -cukrářské výrobky, cukroví. Cateringové služby. -pořádání a zásobování - hostiny, oslavy a společenské akce. Možnost objednávky a rozvozu.

Jídelna. Výroba: -studené i teplé kuchyně: -strava je připravována v sortimentu pěti druhů jídel a jednoho druhu polévky. Rozvoz jídel do firem v Brně a okolí: -do 80km dle množství -zajišťujeme dovoz stravy do stravovacího zařízení v době, na které se vzájemně dohodneme s odběratelem -výdej obědů i našimi pracovníky u vás na ...

Hudební klub: -pořádání folkových, rockových a alternativních koncertů -pořady pro školy -divadlo -pohybovky - jóga, kalanetika, taneční večery. Klub provozuje: Kulturní a vzdělávací středisko "U Tří kohoutů", příspěvková organizace

Restaurace: - teplá, studená kuchyně - polední menu - nekuřácká restaurace - alkoholické, nealkoholické nápoje - firemní akce - catering - a la cart - wifi - letní zahrádka.

Restaurace. Grill bar. Pizzerie. Služby: -rozvoz jídla, jídel, pizza.

Kavárna, cukrárna s vlastní výrobou a možností rozvozu.

Kavárna, vlastní cukrárna. Pořádání: -rauty -svatby -promoce. Salonek 32 míst. Bezbarierový přístup. Významná funkcionalistická stavba Prof.Ing.arch. Bohuslava Fuchse z roku 1925.

Závodní levné stravování. Rozvoz jídel po Brně zdarma.

Stolní tenis, pingpongová hala pro veřejnost.

Firemní párty, teambuilding, konference, hostesky, catering, gastro servis, ubytování, veletrhy, sales promotion, design.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb