Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Bistro, které připravuje rostlinné a paleo pokrmy. Vaříme z momentálně dostupných a čerstvých surovin. Zejména ze zeleniny, masa, ořechů, vajec, ovoce a luštěnin. Nepoužíváme potraviny obsahující lepek, mléčné výrobky, nebo rafinovaný cukr.

Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje noční rozvoz alkoholu po Brně.

Matyho chálka s.r.o. zajišťuje cateringové služby, provozuje e-shop a bistro, k dispozici je také sál pro různé oslavy, svatby a konference s kapacitou přibližně 40 osob.

Mitrovský dvůr, a.s. se zaměřuje na chov prasat, zpracování a prodej masa a provozuje restauraci.

Restaurace: - výčep 40 míst - velký salónek 50 míst - menší salónek 30 míst - letní terasa 40 míst - česká kuchyně, minutky - kuželna, kuželky dvě dráhy - ubytování - jukebox - rauty, svatby, hostiny, promoce, možnost firemních školení včetně připojení na internet - parkoviště.

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma

Společnost obědy od Zacha s.r.o. se zaměřuje na výrobu a rozvoz obědů a teplých jídel v Brně.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -pyžama, noční košile, župany, spodní prádlo, trička, ponožky Penzion, ubytování, wellness, restaurace

SONO Design hotel s.r.o. provozuje hotel, restaurace, music club, konferenční prostory.

Prodej, e-shop vína, výroba - vína. Vinařství-výroba kvalitních přívlastkových vín a vín pro speciální příležitosti. Bojanovský sklep. Ubytování, penzion: -celková kapacita penzionu je 49 lůžek.

Radek Navrátil se zaměřuje na degustace a prodej rumů a barový catering.

Jazykové pobyty v zahraničí pro děti a mládež, dospělé a manažery. Jazykové pobyty pro nenáročné. Pracovní pobyty. Pracovní programy v zahraničí pro studenty i nestudenty. Studium v Austrálii a na Novém Zélandu s možností pracovat Letenky Eurovíkendy Chartery Víza Pojištění Zájezdy Ubytování v zahraničí Pronájem aut v ...

Kavárna - Dům pánů z Lipé. Špičkový servis z vlaků RegioJet v nové kavárně.

Rebelbean s.r.o. provozuje kavárny a e-shop s kávou, hrnky, kávovary, mlýnky, filtry, baristickými pomůckami a dalším příslušenstvím.

Penzion Smile Brno provozuje penzion. -pokoje 2lůžkové, 3lůžkové, 4lůžkové -koupelna a WC na chodbě vedle pokoje - možnost i vlastní -Tv, Wifi připojení -možnost parkování, snídaně. Cukrárna, kavárna, prodej. -chlebíčky -zákusky, minizákusky, řezy -čajové pečivo, vánoční cukroví -zmrzlina -cukrovinky -objednávky dortů a obložených ...

Najdete nás v samém centru Brněnského výstaviště, v českém výstavním areálu, rozkládající se zhruba 2 km zjz. od centra Brna na levém břehu řeky Svratky v městské části Brno-střed. Nabídka pizzerie Hladový vlk s.r.o. z Brna jistě potěší každého milovníka dobrého jídla. Těšit se můžete na mnoho druhů čerstvě připravené pizzy, jídla z grilu ...

Cukrárna KOLBABA s.r.o. provozuje cukrárnu s: - dorty - mléčné koktejly se zmrzlinou - palačinky - ovocné poháry - zmrzlinové poháry.

DOREMI GASTRO s.r.o. provozuje služby: -restaurace -bowling -oldies disco -polední menu.

Gastro U Moniky s.r.o. se zaměřuje na výrobu studené a teplé kuchyně včetně cukrářských výrobků, zajišťuje catering a také své produkty prodává i prostřednictvím e-shopu.

AVALPE s.r.o. provozuje moderní restauraci U Lucerny, kde můžete oslavit v příjemném prostředí firemní večírek, oslavu narozenin, rauty, promoce apod.

Ubytování, hotel: -38x dvojlůžkové pokoje -4x čtyřlůžkové pokoje -2x šestilůžkové pokoje -2x apartmá. Každý pokoj-koupelna s vanou/sprchou, WC, telefonem, satelitní TV, možností buzení po telefonu. Díky orientaci většiny pokojů do atria s jezírkem zaručujeme hostům pohodlný a klidný odpočinek v tichém prostředí. Hotelové ...

Služby: -ubytování -dvoulůžkové, třílůžkové pokoje, čtyřlůžkové pokoje -kabelová TV, bezdrátový internet, sociální zařízení, vysoušeč vlasů -pivnice, restaurace - vinárna -salonek -velký sál -squashový kurty. Pořádání: -prostory pro pořádání semináře, firemní, soukromé akce -pronájem dataprojektor, projekční plátno, flip ...

Hotel Bobycentrum. Ubytování, gastronomie, kongresové prostory. Velkokapacitní parkovací plochy v centru Brna, podzemní garáže pro hotelové hosty. Hotel: -jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím -Superior pokoje pro vyšší komfort -apartmány pro jednu či dvě osoby -pokoje pro handicapované -exkluzivní prezidentské apartmá ...