Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pizzerie, restaurace, italská pizza.

JR. Cafe -až deset druhů čepovaného piva - řemeslná piva z minipivovarů v denní nabídce - letní zahrádku s víkendovým grilováním - wi-fi free - elektronické šipky - nepravidelné hudební a gastronomické večery.

Stylová nekuřácká restaurace: -dětský koutek -venkovní posezení, zastřešená zahrádka -salonek pro 24 osob (promoce, svatby, narozeniny).

Bar Výuka a kurzy - hra kulečníku Billiard club - 10 poolových stolů 9 stop, 1 karambol 210 cm.

Restaurace uzavřena. Restaurace, vinárna: -velký výběr jídel a nápojů -možnost uspořádat svatby, promoce, rauty, školení -restaurace 75 míst -salonek 15 míst -veškeré speciality a mořská kuchyně.

Výroba, rozvoz pizzy, pizza v Brně. Minimální objednávka pro rozvoz je 139, -Kč, okrajové části města a mimo město mají stanovenou vyšší částku. Další provozovna Brno - Královo Pole a okolí: Purkyňova 35f Telefon: 539 011 030 Mobil: 773 367 700 brno2@fortys.cz

restaurace, kavárna, kultura... nabídka nejatraktivnějších slev na Jižní Moravě.

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Domácí pivovar Pegas. Restaurace, stravování.

Restaurace a pizzerie Marina. Rozvoz pizzy. 44 druhů.

Restaurace: -středomořská kuchyně -domácí, česká kuchyně -výborné steaky -bohatá vinotéka.