Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Orientální kavárna v centru Brna, jedinečná atmosféra, široká nabídka kávy a čajů, možnost konání večírků a oslav. Vodní dýmky, WIFI připojení, příjemná obsluha. Orientální občerstvení.

Každý týden si můžete vybírat balíček receptury se 3 jídly. Stačí si jen zvolit, pro kolik osob budete vařit. Balíček se surovinami a podrobnými recepty objednaný do pátku, vám doručíme v průběhu následující čtvrtka až domů.

Jídelna a rozvoz jídel: - bohatý výběr z tradiční kuchyně - hotová jídla - skvělé minutky - čerstvé saláty a zákusky.

Rozvoz jídel Brno. Rozvážíme vegetariánská jídla po Brně. Jídla jsou nejen vegetariánská, ale také moc dobrá a navíc jsou obětována Pánu Kršnovi, takže jezením jídla od nás (prasádam) děláte duchovní pokrok. Neváhejte a objednávejte Rozvoz jídla – Brno.

SPORT BAR - kapacita 40 osob. Herna - výherní hrací automaty. Pivo - Gambrinus, Pilsner Urquell. Připojení k internetu prostřednictvím wi-fi zdarma.

Restaurace - speciality domácí i mezinárodní kuchyně - salónek pro 40 - 50 osob, vhodný k pořádání firemních či soukromých akcí - možnost zapůjčení videoprojekční techniky.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.

Řeznictví a uzenářství. Masna. Maloobchod, prodej: - vepřové a hovězí maso - masné výrobky - uzeniny - zabijačkové speciality. Jídelna, bufet: - denní menu.

Internetový obchod, e-shop. Vítáme Vás ve zcela novém internetovém obchodě brněnské společnosti cateringforyou.cz Naše společnost pro Vás připravila možnost nákupu námi nabízených a vyráběných produktů přímo z Vašeho domova za předpokladu zajištění maximálního pohodlí a dostupnosti veškerého námi nabízeného servisu. KDO JSME A CO NABÍZÍME ...

Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost