Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Čajovna: Přes 100 různých typů čajů a přes 50 druhů bylinek. Nekuřácké prostředí, deskové hry, vegetariánské občerstvení. Vegetariánsko-čajový catering. Přednášky o čajích, zdravé výživě, občasné kulturní akce.

Bar s občasným pořádáním koncertů. Rocková hospoda. Kapacita 100 míst.

Hudební klub - grilování - fotbal - volejbal.

Restaurace, pizzerie - kapacita 100 míst - letní zahrádka 150 míst - pivnice 60 míst - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - stálé a polední menu.

Restaurace - indická kuchyně - stálé a týdenní menu - rozvoz jídel

Služby: domácí minipivovar s restaurací, teplá i studená kuchyně, 10 druhů přímo zde vyrobených, nepasterovaných a nefiltrovaných piv.

Restaurace - nekuřácká - kapacita 80 míst.

Restaurace - letní zahrádka - salónky - pivo RICHARD - možnost grilování a pořádání akcí.

Nekuřácká kavárna - občerstvení - připojení k internetu - k dispozici šachy, scrabble

Restaurace: -jídla světové kuchyně -denní menu -letní zahrádka -salonek -projektor.

Restaurace - salónek 15 osob v loveckém stylu s krbem - salónek 15 - 20 osob ve stylu vinného sklípku - letní bar s venkovním ohništěm 200 osob.

Internetový gastronomický portál. Přehled restaurací a jejich nabídek a kontaktů. On-line rezervace míst.

Hostinská činnost, provozování bary a restaurace. Provoz restaurace Lískovecká terasa.

Nekuřácká restaurace, pivnice: - polední menu.

Restaurace a pizzerie: -nekuřácká 80 míst -dětský koutek -kvalitní česká kuchyně -svatby, večírky, rauty -rozvoz pizzy a jídel z jídelního lístku -šipky, kulečník -dva hrací automaty.

Night club. Striptýz. Velký výběr atraktivních dívek. Business club, obchodní jednání vybavenost: -30 míst -internet. Swingers club. Jeskyně s whirpoolem, masáže, relaxace. Sauna, fitness centrum. Penzion, ubytování: -40lůžek -vybavenost (WC, sprcha, TV, mimibar, rádio, telefon, internet). Služby: -způsob úhrady je možný all ...