Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace. Teplá kuchyně. Rychlé občerstvení a nápoje.

Nabízíme: -pohodlná dieta -zdravá, vyvážená strava -čerstvě připraveno -5 porcí na den- snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. -rozvoz zdarma.

Pečení domácích zákusků a dortů. V naší nabídce máme zákusky také pro lidi trpící celiakií - bezlepková dieta, nebo pro diabetiky. Výroba slaných dortů.

Espresso Bar Viktorka. Teplé jídla. Nápoje.

Stravování v jídelně, jídelna. Rozvoz obědů, obědy. Výběr ze tří jídel, jídlo.

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Hostinská činnost.: - restaurace se čtyřmi bowlingovými drahami - pizzerie - více jak 30 druhů pizzy. Sázkový terminál. Letní zahrádka. Dětské hřiště. Parkoviště.

Hostinská činnost Hostinec u Klečků je vhodným místem pro pořádání firemních eventů či soukromých akcí a oslav a dalších rozmanitých společenských událostí. Cateringové služby.

Bojanovský sklep U Kaňů. Nabízíme prohlídku historického sklepa s možností posezení s ochutnávkou vín.

Hostinská činnost. Rozvoz pizzy. Cateringové služby. Rychlé občerstvení.

Vinařství -víno, vína, vín. -výroba a prodej vín lahvových, sudových, zemských -výběr z hroznů 13 odrůd -řízené degustace s posezením -kapacita 20 osob -možnost zajištění občerstvení a ubytování -dárková balení vín -cykloturistika.

Restaurace: -stylová restaurace s klimatizací -více než sto druhů specialit naší i světové kuchyně, kuchyní -velký výběr vín z vlastní vinotéky -každý třetí měsíc pořádáme gastronomické akce (např.zvěřinové speciality, pivní speciality, steak party atd.) -rádi přichystáme různé oslavy jako jsou svatby, výroční akce, ...

Hostinec na Zámecké. Hostinská činnost, restaurace.

Služby: -ubytování -svatby -rauty -oslavy -restaurace -výběr míchaných nápojů -billiard club -posezení v příjemném prostředí -minutky -bar -kulečník -šipky -výherní automaty. Další provozovny: -BOWLING HALL- cena dráhy 90kč, salónek na oslavy, večírky -ATLANTIDA- restaurace, billiard, herna -HOTEL STRÁŽNICE- restaurace, ...

Služby, prodej: -restaurace -pohostinství -řeznictví -chov, prodej ryb -výkup zvěřiny -prodej zvěřiny -pronájem chaty. Provoz Střelnice pod Novým Hájem.

Služby v oblasti gastronomie Catering. Rauty a bankety, firemní akce, svatební hostiny.

Pohostinství, pivnice: -alkoholické, nealkoholické nápoje. V létě: -grilování -venkovní posezení.

Pizzerie, Bowling: -italská pizza - pečeno na kameni -široký výběr -4 profesionální bowlingové dráhy -rodinné oslavy -firemní oslavy -120 míst -salonky -3 kulečníkové stoly - 2krát biliard - 1krát karambol -letní zahrádka.