Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Cukrárna. Prodej: -zákusky -dorty -cukroví -zmrzliny -ostatní sortiment.

Degustační místnost. Služby: - posezení s degustaci vín s odborným výkladem a občerstvením. Kapacita degustační místnosti je až 120 osob, minimální počet účastníků degustace je 15 osob. Základní ochutnávka je 10 vzorků vína. Možnost objednání cimbálové muziky.

Vinárna - víkendové akce diskotéky, oldies párty, živá hudba - možnost pořádání večírků, oslav, seminářů sál s tanečním parketem - 150 místnekuřácký salónek - 40 míx.

Restaurace, hostinec: -obědy -večeře -rodinné oslavy -firemní večírky -svatby.

Výroba a prodej vína, víno. Degustace. Vinný sklep, vinařství s ochutnávkou vín.

Služby: -pořádání rautů -svatební a pohřební hostiny -společenských akcí. Nabízíme závodního stravování.

Bar nefunguje !!! Country bar. Pohostinství. -letní zahrádka, kapacita 120 míst -restaurace kapacita 30 míst -živá hudba -koutek pro děti -salonek kapacita 35 míst

Stylová restaurace, pivovar: -hotové jídla, výběr specialit -točené pivo vlastní výroby z menu Restaurace: -kapacita 60 míst Salónek: -v horním patře Parkování: -parkovat můžete přímo na vyhrazeném uzavřeném místě v objektu. Pivovar: -vaříme pivo ratíškovické 10, 12, 13 - polotmavé určeno pro místní konzumaci.

Dětské hřiště, herna. Vstupné ZDARMA na venkovní hřiště. Nekuřácká kavárna, nabídka kávy, nealko, alko, zákusků … Velká nabídka chlazené nápoje, zmrzliny od firmy Nestle. Vnitřní i venkovní posezení, WIFI zdarma. Možnost zapůjčení petanque, badminton, stolní tenis.

Služby: -restaurace -speciality -rozvoz poledních jídel -oslavy -rauty -firmní akce

Služby: Restaurace Radějův Dvůr -restaurace -rozvoz jídel -catering -oslavy -cukrárna -dětský koutek -úschovna kol.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinný sklep -vinařství.

Restaurace: -pizzerie (pizza) - rozvoz -kapacita 60 míst vnitřní -venkovní posezení 40 míst. Restaurace s pizzerií, která se nachází na náměstí města Kyjov. Svým zákazníkům nabízíme příjemné prostředí nekuřácké restaurace ve kterém si můžete vychutnat jak speciálity italské kuchyně, tak i klasické české pokrmy. Atmosféru pizzerie, ...

Prodej čajů: -zelené ochucené i neochucené -polozelené čaje -černé čaje čisté i ochucené, jednonálevové -PU-ERH (čínský penicilin) -ovocné a jiné čaje -kávy celého světa -další nevšední pochutiny -společenská zábava -dětský kout -wifi -výstavní prostory -prodej čajových surovin a nádobí -prodej elno oděvů.

Bowlingová herna: -3x dráha -občerstvení-bar -projektor -restaurant, restaurace -venkovní zahrádka -dětský koutek -denní menu -salonek, salónek.

Služby: -občerstvení -stravování.

Služby: -bar -káva -mícháné nápoje alkoholické -míchané nápoje nealkoholické -oslavy narozenin -firemní akce -večírky.