Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace s rozhlednou DIANA-Karlovy Vary: -catering -firemní akce -svatby -rauty -ubytování -hotel -penzion -salonek -školení -společenské události -ochutnávky vína -slavnostní obědy, večeře -oslavy -párty -rozhledna. Hotel KUČERA: -email info@hotelkucera.com -tel.353235053 -fax 353235054 ...

Rodinný penzion a restaurace: -ubytování -stravování -sklepní vinárna -stylová restaurace -svatby, školení.

Hostinská činnost: - pizzeria, pizzerie - kapacita 60 osob: - pizza, těstoviny, saláty. Rozvoz pizzy až do domu. Letní zahrádka.

Prodej a montáž: -veškeré chladící zařízení -klimatizace. Opravy: -záruční a pozáruční -chladící zařízení -autoklimatizace. Další telefony 775377577, 777377377. Restaurace DINA: -telefon 353566915.

Penzion Daniela - kapacita 40 osob. Ubytovací služby: - penzion s celoročním ubytováním v jednom z lyžařských středisek Krušných hor: - společenská místnost - sauna - lyžárna - kolárna. Vzdálenost 150 m od lyžařských vleků a běžeckých tratí. Restaurace.

Zabýváme se cukrářskou a lahůdkářskou výrobou již přes 20 let. Nabízíme cca 150 druhů zákusků, mini dezertů, cca 300 druhů dortů, ovocné koláče, bábovky, svatební koláčky, ovocné poháry, suché korpusy, marcipánové modely a přízdoby. Na přání Vám připravíme výslužky. Dále nabízíme různé druhy chlebíčků, bagety, saláty. Objednávky ...

Restaurace: - pivnice: - 5 druhů točených piv včetně černého - bezbariérový přístup do restaurace a WC pro imobilní zákazníky Možnost uspořádání firemní a soukromé oslavy, svatební hostiny, tanečního koncertu, lidové zábavy. Vybavení: - WIFI připojení zdarma - dataprojektor s plátnem 180x180cm - šipkové automaty.

Restaurace: -vyhlídkové restaurace -teplá i studená kuchyně -alkoholické i nealkoholické nápoje.

Hotel**** - jedno, dvoulůžkové pokoje - apartmán - možnost přistýlky - vlastní TV, SAT, telefon s přímou volbou a internet, minibar, sejf - lobby bar - společenská místnost - fitness centrum - masáže - uzavřené parkoviště - zajistíme tenis, golf, lázeňské procedury, vstupenky na kulturní akce, ...

Nabízíme ubytování v Krušných horách. Jsme hotel vhodný pro rodiny i páry. Nabízíme možnost pořádání firemních seminářů, společenských akcí i škol v přírodě.

Four-Bowl Ostrov je moderní centrum volného času fungující od srpna 2003. Hlavní nabídkou jsou čtyři profesionální bowlingové dráhy firmy Brunswick, dále stolní hra Shuffleboard, stolní fotbal, hokej, šipky, kulečník a bar.

Horské hotely, ubytování: -157 lůžek. Restaurace: -možnost stravování zájezdových autobusů bez objednávek. Sauna, fitness, stolní tenis. Půjčovna: -sportovní potřeby -lyže a boty -sáně, boby -snowboard -horská kola, stolní hry. Pět lyžařských vleků, běžecké tratě, dětské a volejbalové hřiště. Letní terasa a ...

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Pivnice ČERNÁ PLZEŇ: - restaurace - pivnice.

Lázeňský hotel AURA PALACE Hotel: - ubytování - lázeňská péče - wellnes služby - restaurace, pivnice.

Rychlé občerstvení: -sendviče -kuřecí nugety (řízečky) -hranolky -nápoje -saláty -dezerty -zmrzliny. Dětské párty: -oslavy narozenin na objednávku.