Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Bageterie Boulevard je moderní, dynamicky se rozvíjející koncept restaurací expres gourmet.

Výroba dortů a dortíků podle Vašeho přání.

Radek Žyla se zaměřuje na gastronomii a přípravu rautů, kvalitního občerstvení pro velké i menší akce jako jsou svatby, večírky, konference a další.

Hotel Roubenka Vám poskytne krásné a stylové ubytování na okraji Valašska, i dlouhodobé, v roubenkách s nádherným výhledem na Beskydy, Štramberskou trúbu a okolí. Celý hotel je nekuřácký, vhodný i pro dovolenou s dětmi. Nekuřácká je i restaurace, kterou je možné si pronajmout na pořádání svateb. Zajistí i catering na oslavy.

Žíznivý dromedár s.r.o. provozuje pivovar, ve kterém jsou vyráběna piva z humnového sladu, a restauraci se salónkem.

Knihovna. Půjčovna: -knihy, časopisy -odborná literatura. Služby: -internetová kavárna -kopírování.

Společnost Prosper Golf Resort a.s. je resort v malebné krajině pod Beskydami, který nabízí ubytování, restauraci a golfové zázemí.

Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

Tříhvězdičkový rodinný Hotel Maria se nachází v secesní budově s lukrativním umístěním přímo v centru města Ostravy. Ubytujeme Vás v jednolůžkových, dvoulůžkových případně i třílůžkových pokojích rozdělených do šesti kategorií tak, aby si u nás ubytování vybral každý podle svých možností a nároků. K dispozici máme také bezbariérový pokoj, ...

Penzion U Hyklů: - restaurace - zahradní restaurace - venkovní posezení - pořádání rodinných oslav, svateb, hostin, firemních večírků.

Cukrárna: - zákusky - dorty - koláče a cukroví - marcipánové ozdoby - studená kuchyně. Prodej cukrářských potřeb.

Služby: - cocktail catering - míchání koktejlů - pronájem mobilních barů

Pizzerie, pohostinství: - mnoho druhů pizz - pizza s rozvozem - rozvoz jídla - těstoviny, saláty, speciality, omáčky k těstovinám, kuřecí maso.

Stravování: -restaurace -vinárna. Pořádání různých oslav - firemní večírky i svatby.