Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace - otevírací doba: pondělí: 10:00 - 22:00 úterý: 10.00 - 22:00 středa: 10.00 - 22:00 čtvrtek: 10:00 - 22:00 pátek: 10:00 - 23:30 sobota: 10:00 - 23:30 ...

Motorest. Restaurace: - stravování. Společenský sál: - pořádání soukromé a firemní oslavy. V létě otevřena krytá terasa.

Restaurace - česká, italská a steaková kuchyně - oddělená nekuřácká část - připojení k internetu

Zámek, muzeum. Zámecká expozice: -šlechtický nábytek a umělockohistorické sbírky od 16. do 20. století -17 stylově zařízených místností -dochované nástropní malby a původní zámecká knihovna. Každou 1. sobotu v měsíci se v zámecké obřadní síni konají svatby. Galerie Chagall, tel.596 322 859: -výtvarná galerie, výstavy. Zámecká ...

Restaurace, kavárna. Stravování. Polední menu. Pořádání: - rodinné oslavy, večírky, firemní akce (do 30 osob). Možnost připojení bezdrátového internetu.

Hostinská činnost: - restaurace: - denní menu - česká kuchyně - pivo z tanku - salonek pro soukromé akce - letní zahrádka.

Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 80 míst: - české speciality. Možnost pořádání soukromých oslav: - salonek 40 míst - sál pro 120 osob.

Hostinská činnost: - restaurace: - 6 druhů denního menu. Možnost rozvodu menu po Havířově. Možnost pořádání soukromých oslav, svatební hostiny. Bowlingové dráhy.

Občerstvení, stravování: - bistro, restaurace - denní menu, minutky: Možnost pořádání soukromých oslav.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, poháry. Koktejly.

Cateringové služby: - zajištění rautů, banketů, recepcí a barmanských služeb - pořádání - svatby, hostiny, oslavy.