Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

Tříhvězdičkový rodinný Hotel Maria se nachází v secesní budově s lukrativním umístěním přímo v centru města Ostravy. Ubytujeme Vás v jednolůžkových, dvoulůžkových případně i třílůžkových pokojích rozdělených do šesti kategorií tak, aby si u nás ubytování vybral každý podle svých možností a nároků. K dispozici máme také bezbariérový pokoj, ...

Služby - provozování gastronomických zařízení. Síť restaurací Šatlava - adresa: Mjr. Nováka 1490/14, 700 30 Ostrava - Hrabůvka - tel. 596 723 408 Restaurace Morava - Jiřího Trnky 82, 738 01 Frýdek-Místek - tel. 558 711 716. Řemeslný pivovar Morava - adresa: Mjr. Nováka 1490/14, 700 30 Ostrava – Hrabůvka - tel. 604 404 302.

Montáž, oprava, servis: - rozvaděče, elektrické zařízení. Letecké služby: - vyhlídkové, pozorovací, měřící, okružní a kontrolní lety - letecké práce v lesním hospodářství a OŽP - letecká škola Ubytovací a restaurační činnost.

Horská chata - kapacita 27 lůžek s vlastním i společným sociálním zařízením - restaurace 30 míst - celodenní strava - dětské hřiště - multifunkční travnaté hřiště - ohniště, gril - sauna, bazén - parkování u objektu - možné horolezecké kurzy žáků - školní výlety, harmonizační ...

Salátový bar: - denní menu - saláty, freshe, smoothie, káva - přednášky o zdravém životním stylu - přístup na Wifi

Základní škola. Mateřská škola - tel.: 596 711 417. Školní jídelna ZŠ - tel.: 595 700 558. Školní družina - tel.: 596 700 534.

Rozvoz pizzy za 19 Kč - lokalita Ostrava-Jih – Zábřeh, Výškovice, Hrabůvka, Dubina a Bělský Les, Hrabová - Průmyslová zóna Rozvoz s poplatkem 29 Kč - Nová Bělá, Stará Bělá, Hrabová.

Restaurace, penzion Ostrava. Gastrobazar. Gastroprodej. Projekty profesionálních kuchyní.

Výroba: - šokově zchlazená balená hotová jídla. - balená teplá hotová jídla. Tradiční výrobky české i světové kuchyně. Například: Svíčková na smetaně, Smažený sýr se šunkou, Masová směs s tarhoňou, Vepřový vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem, Těstoviny s kuřecím masem, špenátem a sýrem, Boloňské špagety, - obložené mísy, chlebíčky, ...

Restaurace a pizzerie: - česká kuchyně - kapacita 40 míst - nekuřácký salonek 25 míst - salonek 25 míst - sál 60 míst.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Organizace vykonává činnost střední školy a školní jídelny. Škola poskytuje čtyřleté denní studium zakončené maturitní zkouškou v oborech vzdělání Aplikovaná chemie a Přírodovědné lyceum. Školní jídelna zajišťuje přípravu a výdej stravy nejen pro vlastní školu, ale pro dalších šest školských zařízení. SPŠCH je fakultní školou Ostravské univerzity.

Cukrárna. Výroba cukrárenských výrobků v nadstandardní kvalitě bez použití rostlinných tuků, chemických konzervačních látek a práškových vycpávek. Cukrárenská výroba, rozvoz, prodej: - dorty - dezerty - sladké pečivo - zákusky - svatební dorty - dětské dorty - narozeninové dorty - zmrzlina - francouzské pečivo.

Nově vzniklá společnost LTZ Cafe & Bar s.r.o. provozuje bar.

Čajovna - nabídka tradičních čajů, které jsou připravovány dle starých receptur a postupů - exotické pokrmy z říše Arabské i Japonské a čerstvé pochutiny.

Zimní stadion - bruslení pro veřejnost - pronájem ledové plochy - badmintonové kurty - curling - ubytování - restaurace

Sportovní hala - sportovní hala velká, malá - horolezecká stěna - restaurace

Ozdravné centrum Ještěrka - bazén 25m - sportovní hala - sauna - masáže - víceúčelové hřiště - hřiště na plážový volejbal - ruské kuželky - restaurace