Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Chcete se vrátit v čase o několik desítek let? Navštivte naši středověkou restauraci v Praze. Vychutnáte si skvělá, nejen středověká jídla. Čeká Vás nejen dobré jídlo ale také nezapomenutelný zážitek.

Hotel - kapacita 71 míst - dětské a fotbalové hřiště - minigolf Penzion Restaurace - kapacita 50 míst - salónek 40 míst

Firemní akce, catering, incentivní programy a turistika v Čechách i zahraničí. Dokážeme připravovat akce, které baví lidi. Aktivity, které mají smysl a tmelí kolektiv. Když je třeba improvizujeme a užíváme si to zároveň.

Restaurace vegetariánská a veganská kuchyně

Restaurace - vegetariánská makrobiotická strava

Rodinný penzion - třílůžkový a 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Restaurace - kapacita 30 míst - 3 druhy piva - domácí česká kuchyně

Chalupa - dvou až šestilůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - kapacita 23 lůžek - venkovní terasa - bazén - parkoviště - nekuřácká restaurace s barem - vlastní lyžařský vlek - v blízkosti lyžařské areály, cyklotrasy, sportovní areály - vhodné pro svatby, firemní akce, rodinné oslavy, rodinné ...

Mamaison Hotel Riverside ve stylu Art-Nouveau nabízí ideální ubytování jak pro pracovní cesty tak i pro rekreaci v Praze. Hotel je situován v moderní pražské části Smíchov a nabízí elegantní ubytování s nádherným výhledem a moderním vybavením, konferenční prostory až pro 90 osob, restauraci a Lounge bar. Hotel nabízí celou škálu vybavení a ...

Restaurant a brasserie „Konírna“ se nachází na malebném Maltézském náměstí, nedaleko Karlova mostu. Směrem na Pražský hrad je to první ulička vlevo.

Hotel DIGITALS je situován 1, 5 km západně od Pražského hradu. Ubytování, hotel. Celkem 17 pokojů, 40 lůžek: -jedno, dvou nebo třílůžkových -samostatné sociální zařízení -každý pokoj TV**/SAT, telefon -bezpečnostní schránky, sejfy -parkování před hotelem, možnost využití garáže -ubytování se psy -"uvítáme i Vaše psí ...

Restaurace - steaková restaurace - mezinárodní kuchyně

Restaurace a vinárna U kapra. Letní zahrádka. Nabídka skvělého vína a vychlazených alkoholických i nealkoholických nápojů. Možnost rezervace prostor pro firemní akce, svatby i rodinné oslavy.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastní výroba a prodej. Catering pro firmy i soukromé akce: raut, slavnostní večeře, banket, garden party, grilování, wedding catering aj. Nabízíme prostory pro akce. Provozujeme restaurace.

Společnost zabývající se zajišťováním cateringových služeb, půjčováním a pronájmem gastronomického vybavení a provozem Restaurantu Třeboradice, Cantina a kavárny Adria.

Provoz festivalové restaurace a živou produkcí.

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Restaurace - stálý jídelní lístek - denní menu - česká a mezinárodní kuchyně