Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Provoz restaurace s vyhlídkovou terasou s nabídkou mezinárodní kuchyně a vín.

Třihvězdičkový hotel v rezidenční čtvrti Rokoska v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Kapacita hotelu je 33 osob, restaurace se specializací na českou kuchyni, svatby, rauty, projekce, konference.

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Trendy noodle bar nabízí speciality jihovýchodní Asie a Thajska. Vaříme pro Vás z čerstvých a originálních surovin. Vybírat můžete z mnoha: - nudlových pokrmů - pikantních polévek - omáček - curry. Možnost odnesení jídla v noodle boxech sebou domů.

Music bar - restaurant -restaurace s kapacitou 200 míst -v baru najdete kvalitní plzeňské pivo doplněné nabídkou pivních speciálů, veškeré druhy alko i nealko nápojů, kávy a širokou nabídkou míchaných drinků -taneční parket -100 druhů jídel -televizní obrazovka a velkoplošná projekce.

Restaurace se nachází v horní části Václavského náměstí nedaleko od Národního muzea Klimatizace se vzduchotechnikou zajišťuje pohodové posezení v příjemném prostředí v kteroukoliv roční dobu. Prostory jsou rozděleny na kuřácké a nekuřácké místnosti.

Fullservisové služby v oblasti event production, konferenčních realizací a specializované cateringové aktivity.

Nabídka jídel české i mezinárodní kuchyně a alkoholických i nealkoholických nápojů..

Restaurace. Nabízíme Vám speciality české i mezinárodní kuchyně v romantickém prostředí staré Kampy s vyhlídkou na Karlův most. Specialitou našeho podniku je pečené uzené koleno na černém pivě, výborná moravská vína a samozřejmě Plzeň 12°.

Grilovane sele, grilovani, barvacue, gril party, gril catering

Klub, club - teplá jídla - alkoholické i nealkoholické.

Indické restaurace Himalaya nabízí tradiční indickou kuchyni, výhodná polední menu, dovoz jídla.

Bufet: - koktejly - snídaně - pracovní obědy. Dovoz jídel domů a do kanceláře. Cateringové služby.

Provoz restaurace a čerpací stanice.

Klub. Nabídka točeného piva, míchaných nápojů a jednoduchých jídel. Možnost hraní billiardu, šipek a fotbálku.