Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Romantická restaurace v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Vlastní výroba: - atypické svatební a firemní dorty - pravá italská zmrzlina Bigatton. Objednaný dort si můžete nechat doručit na místo oslavy se zárukou na dort.

Restaurace, kde si každý načepuje pivo sám a kuchyň, do které vidíte (nabízíme i polední menu). Velký výběr coctailů z celého světa. Deset velkoplošných obrazovek. Každý večer DJ, soutěže a tanečnice. Možnost pořádání rautů a firemních večírků. Naše restaurace není jedinečná jen svou polohou - v centru Prahy, na Václavském náměstí ...

Cowboys, je nejnovější restaurace Kampa group a první opravdový steakhouse v Praze, který nabízí výběr skvělých steaků a mořských plodů, za velmi dostupné ceny.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Pro milovníky stylu Art Deco a éry 30. let minulého století máme příznivou zprávu. Po dlouhé odmlce byla v Restauraci Pelikán provedena citlivá rekonstrukce interiéru v tomto stylu. Jeho decentní elegance nepochybně osloví i současníky.

Cukrárna LuJa se neustále se svým týmem cukrářů soustředí na rozšiřování sortimentu cukrářských výrobků, vymýšlí nové typy zákusků a vytváří nejrozmanitější dorty podle přání zákazníků. Již několik let můžete v této cukrárně ochutnat vedle sladkých zákusků také různé typy bohatě zdobených chlebíčků a několik typů baget, či si objednat studené ...

Naše cukrárna je italského typu.Vyrábíme dorty a zákusky z pravé šlehačky.Máme i výrobu pravé italské zmrzliny.Nabízíme velký výběr našich výborných zákusků a koláčů.Bereme objednávky na svatební dorty a svateb.koláčků.Vánočky a vánoční cukroví, vše podle domácích receptů.Příjemné sezení v podmořském světě a na zahrádce.Vaříme výbornou kávu a ...

Villa Milada je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí nadstandardní ubytování, komfortně zařízené pokoje, restauraci, konferenční salonky a wellness. Hotel je situovaný v překrásné oblasti Šáreckého údolí v Praze 6 (Dejvice), pohodlně dostupný k nejvýznamnějším pražským památkám.

Provozujeme: - kantýny - závodní jídelny. Zajišťujeme: - rozvoz obědů pro malé skupiny - výroba, rozvoz a výdej obědů pro velké podniky - každodenní nabídka šesti druhů jídel. Možnost stravování jenotlivců v jídelně na uvedené adrese. Přijímáme také platbu stravenkami.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Firma LAUTIA CATERING podniká v oblasti cateringových služeb, které provádí tzv. "na klíč". CATERINGOVÉ SLUŽBY, GASTRONOMICKÉ SLUŽBY GASTRO SLUŽBY

Firemní prezentace, organizace večírků -full service.

Veřejný sportovní areál - 18x tenis, 12x squash, 3x stolní tenis, restaurace s terasou a širokou nabídkou pro sportovce, parkoviště. Tenis: - veřejná tenisová škola pro děti - tenisová přípravka - výuka tenisu pro dospělé - kvalifikovaní trenéři - sparring - zimní sezóna - k dispozici 7 antukových dvorců v nafukovacích ...

Vyhlášená stylová restaurace se starobylou atmosférou. Restaurace (kapacita 25 osob). Salonek (kapacita 22 osob). Sál (kapacita 150 osob). Letní terasa. Příjemné posezení. Pořádání oslav.

Hotel Casa Marcello****. Ubytování - hotel: -6 prostorných plně klimatizovaných apartmanu, 6 Junior Suites -20 dvoulůžkových luxusně zařízených pokojů. Vybavení: -koupelna, minibar, televizor, rádio, satelitní televize, sejf, internet a kávovar. Restaurace je otevřená každý den v době od 7.00 - 10.30, o víkendech do 11:00 pro ...

Zcela nový hotel nedaleko od centra Prahy, blízko Výstaviště - konferenční prostory, vynikající restaurace, lobby bar, fitness, sauna, whirlpool, parkoviště. Ubytování, pokoje v pěti kategoriích: - Executive *** - Luxurious *** - Standard *** - Standard ** - Economy **. Restaurace: - speciální polední menu - kapacita ...