Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Cateringové služby - recepce - koktejly - bankety

Zahrádka ve dvoře jsou v plném provozu, kapacita až 120 míst, příjemné posezení, oslavy všeho druhu. Polední menu, jídla s sebou bez čekání. Možnost pořádání firemních večírků, svateb, oslav a dalších akcí. Rezervace je jednoduchá.

Provoz restaurace. Nabídka teplé a studené kuchyně. Prodej alkoholických i nealkoholických nápojů. Připravili jsme pro Vás českou i mezinárodní kuchyni, čerstvé saláty i ryby. Z nápojového lístku si můžete vybrat z nabídky: - kvalitní vína - míchané nápoje - točené pivo - ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje. Přijímáme ...

Provoz restaurace s nabídkou folklórních večerů.

Pravá italská pizzerie. 50 druhů pizzy, menu pro vegetariány, domácí těstoviny a lasagne, sendviče, saláty s různými druhy dressingů, italská káva, klimatizované prostory, nekuřácká zóna. Rozvoz po celé Praze. Předkrmy: - Caprese - Ortolana - Salumi Misti - Crudo e mozzarella - Contadina - Caprese di Bufalo - Crudo di ...

Pobytové, poznávací, individuální a skupinové zájezdy Turistika, tématické zájezdy, služební cesty.

Emmy Rezidence je nový, nadstandardně vybavený tříhvězdičkový hotel, který respektuje svým architektonickým řešením a nabízenými službami požadovaný kvalitativní světový trend. Svou polohou v klidné části Prahy-Krč, snadnou a rychlou dostupností do centra, je ideálním místem pro realizaci obchodních cest, ale i pro ty, kteří chtějí strávit ...

Čínská restaurace. Restaurace je vybavena velkou plazmovou obrazovkou a klimatizací.

Demínka Café restaurant - Music club. Skvělý interiér s vysokou klenbou, bezvadná obsluha a různorodá hudební a taneční produkce. Pořádáme vyjimečné party a večírky. Odborně proškolený personál nabízí pestrou nabídku nápojů, destilátů a míchaných alko i nealko kokteilů.

Provoz koktejlového baru s výběrem nápojů.

La Casa Blů založena roku 1996 chilským Pražákem a současným většinovým majitelem Jorgem Zúňigou Pavlovem a jeho tehdejším společníkem Pepem P Britou je jedinečné místo v Praze.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Profesionální zajištění jakékoliv společenské akce či události: - firemní akce - kongresy a konference - inaugurace - vánoční a jiné tématické večírky - promoakce - prezentace - tiskové konference - semináře - svatby - plesy - módní přehlídky - dětské oslavy - catering - hostesky - medializace akcí. Co všechno je ...

Naše firma se zabývá rozvozem balených chlazených hotových jídel po celé Praze a jejím okolí – ZDARMA. Dále také závodním stravováním, jako rozvozem teplých jídel ve velkých gastronádobách a zásobováním + správou firemních kantýn.

Jsme typická staročeská restaurace, která poskytuje ideální prostory pro pořádání nejen rodinných, ale i firemních večírků a dalších společenských událostí. Pořádáme exkurze v pivovaru a pivovarském muzeu.

Naše cateringová společnost pro Vás zajistí uspořádání: rautů, banketů, koktejlů, zahradních oslav, firemních večírků, rodinných oslav, stravování při kulturních, sportovních a společenských akcích výběr prostor hudební produkci taneční a zábavné programy hostesky překladatelství a tlumočnictví fotografa ozvučení a osvětlení květinové ...

Rodinný restaurant Apetit byl otevřen v roce 1992 v suterénních prostorách domu v Dlouhé ulici 23 na Starém městě. Do dnešní podoby byl zrekonstruován po rozsáhlých povodních v srpnu 2002. Ačkoliv se nachází v 1. suterénu gastrokomplexu Apetit Praha v.o.s., budete si díky středomořské atmosféře interiéru připadat jako na palubě lodi. Jazyk ...

Luxusní restaurace ve stylu Rudolfa II s prvotřídní evropskou kuchyní. Restaurace je umístěna na pozemku 4000 m2 s velkým osvětleným a kamerově hlídaným parkovištěm (u jídla může host sledovat své auto). Klasický masivní dubový interiér, klimatizace, příjemná obsluha. Svatební salónek, možno pro 30 či 70 míst, případně celé horní patro.