Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ubytování, služby: - penzion - apartmány - restaurace

Restaurace Dělnický dům. Pivnice. Pohostinství: -salonek.

Domov pro seniroy. Jídelna: -rozvoz jídla. Prádelna.

Služby: -budování občerstvení bufetové charakteru ve školských a firemních zařízení

Italská restaurace TRINCEA Kromě základních jídel pro Vás máme: - pizzu - ryby - rizota - domácí těstoviny a dezerty - noky a další speciality Italské kuchyně. Rozvážíme všechny pokrmy i s vinným lístkem. Objednávky přijímáme od 10:00 až do 21:30. Jídlo Vám dovezeme po Úvalech i v okolí.

Hostinská činnost Rozvážíme jídlo do firem, v prostorách bufetu jsme otevřeli řeznictví. Rautová nabídka pro oslavy a společenské akce.

Provozování penzionu ALFA - pokoje s vlastním sociálním zařízením - bowlingová dráha - wifi, stravování v restauraci - parkování.

Činnost: - pivní bar - kulečníková herna

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

Nově postavený rodinný Hotel Na Farmě s vlastním chovem telecího, hovězího a vepřového masa. Nabízíme velmi zajímavé aktivity pro děti i dospělé. Hotel nabízí ubytování ve 20 pokojích s celkovou kapacitou 49 osob a 2 lůžka pro děti, přistýlkami lze kapacitu navýšit až na 60 osob. Restaurace s kapacitou 102 míst, salonek pro 20 ...

Služby: - pneuservis - čerpací stanice - kavárna

Farma. Ubytování: -apartmány Služby: -restaurace -pořádání společenských akcí