Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Chata - 27 pokojů 2 - 4 lůžkové s vlastním sociálním zařízením - 5 dvoulůžkových pokojů se společným sociálním zařízením. Restaurace - kapacita 75 míst - taneční parket - bar - krb.

Chata - ubytování - jídelna s plně vybaveným kuchyňským koutem.

Ubytování, hotel: - 50 lůžek ve 2-3 lůžkových pokojích - sauna - restaurace - vinárna.

Hotel - ubytování kapacita 14 pokojů 48 osob - sociální zařízení na každém patře - restaurace.

Penzion - kapacita ubytování 20 lůžek. Restaurace - kapacita 45 míst.

Golfové hřiště. Restaurace. Ubytování.

Rodinný hotel - kapacita ubytování 24 lůžek v 10 - ti pokojích - 1 pokoj s velkým letištěm, 7 dvoulůžkových, 1 trojlůžkový pokoj a 1 apartmánek o dvou místnostech pro 3 - 4 osoby - sál s kapacitou 198 míst a tanečním parketem, vhodný pro pořádání svateb, oslav, rautů, slavností, taneční zábav. Bar. Restaurace. - kapacita 20-30 ...

Areál u Fořta - penzion, ubytování - restaurace - informační centrum - wellness, masáže.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Hotel - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích - terasa - zahrada možnost parkování - možnost pobytu se psem nutné předem ohlásit společenské akce - rodinné oslavy - svatby - školení. Restaurace s barem.

Restaurace - vinotéka - polední menu - cateringové služby.