Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Služby - catering - zajištění občerstvení na společenských akcích, rodinných oslavách atd.

Rodinná Restaurace - Pizzerie U Barona Zlín si získala svou klientelu díky příjemnému, nekuřáckému prostředí a skvělému jídlu. Pro soukromé a firemní akce je zde k dispozici salonek pro 25-30 osob. Restaurace, pizzerie: - denní menu - speciality šéfkuchaře - pizza - široký sortiment kávy, čaje i vína. Pronájem salonku pro soukromé ...

Restaurace. Obědové, večerní, degustační menu.

Hotel - Solan Trading, s.r.o. - kapacita 110 lůžek ve 41 pokojích - hotelový bazén - kavárna - bar - grilování na terase - wellness - masáže - SPA vanarestaurace - minutky, dietní, vegetariánské, dětské, valašské i hotelové speciality - možnost pořádání konferencí, rauty, svatba, bankety.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Restaurace a Penzion: -denní menu -salonek 22 míst -možnost pořádání akcí, oslav a veřírků -ubytování - 5 luxusních pokojů pro 2-5 osob.

Rodinná kavárna. - italská káva - víno, pivo. Dětský koutek Pořádání soukromých akcí, večírky, oslavy: - venkovní prostory pro 50-160 hostů - velký sál pro 120 hostů - restaurace pro 70 hostů - barová část 20 osob - menší salonek pro 20 hostů. Připravíme hostiny, rauty na míru.

Pohostinství: -hostinec, pivnice Radegast

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Restaurace. Česká kuchyně bez dochucovadel a umělých přísad. Obědové menu. Tankové pivo.

Bar, kavárna, restaurace: -denních menu a jídel i specialit domácí a zahraniční kuchyně -cateringové služby -snídaně.

Společnost AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žlutava provozuje penzion, ranč v rekreační oblasti Chřiby a současně farmu - minizoo s řadou hospodářských zvířat. Ranč má ideální polohu, na kopci nad řekou Moravou, na vodní cestě Baťův Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v ČR stále silnější pozici, proto se našim hostům kromě ubytování a ...

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

Nekuřácká kavárna: -čerstvá káva 100% arabica, čerstvě pražená -sypané čaje -domácí dezerty, dorty.

Výroba: - přívlastková vína z vlastních vinic. Posezení ve vinném sklepě, degustace vín, odborný výklad o vinařství. Ubytování, prohlídky vinic.

Provozujeme restauraci s nabídkou pizzy, alkoholických i nealkoholických nápojů a rozvozu jídel. Připravujeme denní menu.

SOLA GRATIA je ideálním místem pro odpočinek, setkávání či odborné semináře. Služby: - ubytování - stravování - pobyty ze středisek a škol Diakonie ČCE (vzdělávací akce, ozdravné pobyty klientů nebo rekreační pobyty zaměstnanců) - svatby, rodinné oslavy, rodinné srazy.

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Kategorie: -Hotel GARNI *** -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celkem 30 lůžek -15 jednolůžkových a dvoulůžkových luxusních pokojů s možností přistýlky, s koupelnou a WC, TV, minibar, rádio, telefon, WIFI připojení k Internetu. Pohostinství: -restaurace -salonek pro 30 osob. Možnost pořádání ...