Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Pohostinství, restaurace, sportbar. NONSTOP rozvoz piva i s chlazením - tel: 603 503 148

Cukrárna.Kavárna. Výroba, prodej: -dorty, poháry -cukroví, zákusky na zakázku.

Pohostinství: -hospoda, hostinec, restaurace: -denní menu -domácí kuchyně -pivo RADEGAST 10°, 12°. Možnost pronájmu pro soukromé oslavy: -salónek pro 80 osob

Pohostinství: -cukrárna. Cukrářská výroba, maloobchod, prodej: -cukrářské výrobky, cukrářka: -cukroví, zákusky, dorty -poháry.

Pohostinství: -restaurace v blízkosti centra města -letní zahrádka pro 30 osob -stravování obědy, minutky, steaky -denní menu od 70, -Kč -letní terasa -letní grilování -kapacita 60 míst.

Pohostinství: -restaurace, kavárna: -kapacita 80 osob -jídla, denní menu -široká nabídka pizzy - 19 druhů -posezení na zahrádce -možnost pořádání rodinných oslav, rauty, svatby -možnost dohodnutí slevy.

Pohostinství, restaurace.

Sportovní areál: -tenisové antukové kurty -restaurace - 90 míst -zajišťujeme firmení i soukromé večírky -velký salonek 65 míst -zahrádka + gril 65 míst s výhledem kurty -školící a seminární místnost.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zákusky - zmrzlinové poháry - zmrzlina.

Motorest. Pohostinství, restaurace.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: -kapacita je 52-60 lůžek -2-5 lůžkové s TV**, vlastním sociálním zařízením. Ubytování v chatkách: -15 chatek s kapacitou 80 míst. Hotel nabízí: -ozdravné pobyty, školní výlety, letní tábory, školy v přírodě, rekreační pobyty, školení, lyžařské výcviky, svatby -restaurace, ...

Restaurace, pohostinství. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.